-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 26

NBA vis rimčiau bręsta sezono vidurio turnyro idėja

NBA vis rimčiau svarsto apie sezono vidurio turnyro sukūrimą, kuris įtrauktų visas 30 lygos komandų.
Adamas Silveris
Adamas Silveris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Adamas Silveris NBA

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė, jog NBA ir lygos žaidėjų asociacija (NBPA) diskutavo apie galimo turnyro, kuris galėtų būti pristatytas jau 2022-2023 arba 2023-2024 m. sezone, detales.

Kalbėtasi apie tai, jog turnyras galėtų prasidėti kaip reguliariojo sezono dalis, kol paaiškėtų geriausios aštuonios komandos, kurios išaiškintų santykius atkrintamosiose, o tokio turnyro kulminacija vyktų prieš Kalėdas. Jeigu šis pasiūlymas būtų priimtas, reguliariojo sezono rungtynių skaičius nuo 82 rungtynių susitrauktų iki 78.

Diskutuota ir apie tai, jog kiekvienas turnyrą laimėjusios komandos žaidėjas gautų net po 1 mln. dolerių premiją, neskaitant kitų finansinių paskatinimų, kuriuos galėtų atnešti naujos varžybos.

Kaip teigia ESPN, NBA vadovą Adamą Silverį intriguoja Europoje sezono viduryje rengiami futbolo turnyrai. Jo manymu, NBA sirgaliai su laiku pamiltų sezono vidurio turnyro formatą.

Manoma, kad kalbos apie turnyrą gali tapti dar rimtesnėmis per susitikimus per „All-Star“ savaitgalį, kuris vasario 18-20 dienomis vyks Klivlande.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius