Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 09

Nejaukus Ballų interviu, kurio neturėjo būti: garsiuosius brolius nustebino tik dūdos

LiAngelo Ballas nepatogiai muistėsi kėdėje pasodintas prieš Lietuvos žurnalistų kameras. Jis tai žvilgčiojo į Prienų salės kampus, tai krapštėsi savo auksinį pakabuką, tai dairėsi aplinkui. Prie jo prisijungęs trejais metais jaunesnis LaMelo irgi ne saldainiukas žurnalistų diktofonams bei operatorių kameroms. Nejaukioje spaudos konferencijoje Prienų-Birštono „Vytauto“ debiutantai dalijosi įspūdžiais apie savo pirmąjį pasirodymą naujoje komandoje.
LiAngelo Ballas ir LaMelo Ballas
LiAngelo ir LaMelo Ballų spaudos konferencija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pokalbio su žiniasklaida iš viso neturėjo būti.

„Vytautas“ buvo suplanavęs, kad Ballai neduos interviu po pirmųjų savo rungtynių. Niekas negalėjo numanyti, koks bus tas debiutas.

Bet jis nebuvo toks baisus, kad reikėtų slėptis nuo kamerų. LiAngelo su 19 taškų buvo antras pagal rezultatyvumą „Vytauto“ komandoje. Tiesa, jis pataikė tik 8 metimus iš 19.

„Pasirodėme neblogai. Gerai, kad laimėjome. Bet aš galiu žaisti geriau. Galiu žaisti geriau visais aspektais“, – pasakojo LiAngelo Ballas, daug kartų išnaudojęs savo fizinės jėgos pranašumą prieš 2–3 metais jaunesnius Kauno „Žalgirio“ dublerius.

VIDEO: Emocingas LaVaro Ballo ir Virginijaus Šeškaus pokalbis anglų kalba

LaMelo Ballas pridėjo 10 taškų ir 9 rezultatyvius perdavimus, bet paleido keletą chaotiškų tritaškių (prametė visus 5) ir netikslių perdavimų.

„Manau, neblogai perdaviau kamuolį, neblogai gyniausi, tik metimas buvo išsimušęs. Bet svarbiausia, kad laimėjome“, – savo pasirodymą įvertino įžaidėjas.

Jis nemato didelio skirtumo tarp Europos ir JAV krepšinio, tad aikštėje jautėsi gerai. Kaip ir LiAngelo, neblogai apsipratęs Prienuose vos per keturias treniruotes.

„Čia šaunu. Daug geriau, nei tikėjausi“, – savo savaitės patirtį Lietuvoje įvertino LiAngelo Ballas, kuriam čia labiausiai patinka ramybė.

VIDEO: LiAngelo Ballas: „Lietuvoje šauniau nei tikėjausi“

Visai neramu buvo Prienų sporto salėje, kurioje LaMelo Ballas pamatė kažką naujo.

„Sirgaliai pūtė dūdas ir tai buvo neįprasta. Jie buvo tikrai triukšmingi“, – pastebėjo LaMelo.

Tik kitaip nei neįprasti garsai, milžiniškas ažiotažas jo neveikė. „Vytauto“ ir „Žalgirio-2“ rungtynes stebėjo 1500 žiūrovų, o transliaciją feisbuke sekė iš viso daugiau nei milijonas internautų.

„Manęs neveikia spaudimas. Tai tik eilinės rungtynės“, – nudrėbė LaMelo, atsakinėjęs labai trumpai.

Greitai apsiprasti Prienuose broliams padėjo komandos draugai, reikalui esant, išverčiantys Virginijaus Šeškaus nurodymus amerikiečiams.

Treneris daug su naujokais nekalbėjo, o mačo metu tą dažnai darydavo labiau gestų nei anglų kalba.

Bet broliai tikina, kad dėl anglų kalbos daug problemų nėra.

„Treneris nedaug kalba angliškai, bet jis tiesiog prašė manęs žaisti taip, kaip esu įpratęs“, – apie savo nelogiškus tritaškius kalbėjo LaMelo.

„Nesunku susikalbėti. Žaidėjai mums padėjo labai daug. O ir treneris moka keletą svarbiausių angliškų frazių, tad nebuvo sunku“, – pridūrė LiAngelo.

Abu jie tikisi žaisti artėjantį savaitgalį Panevėžyje, jau LKL, o ne draugiškose rungtynėse.

Bet kiek gali tikėtis pasireikšti, nežino nei vienas, nei kitas.

VIDEO: LaMelo Ballas: „Lietuvos sirgaliai triukšmingesni“

„Mums dar reikia labiau apsiprasti su komanda“, – kitą žingsnį Ballų kelionėje Prienuose išskyrė vyresnysis LiAngelo.

Broliukai su žurnalistais pernelyg ilgai nesikankino. Ballų šeimoje vaidmenys labai aiškūs. Daugiausia kalba tėtušis LaVaras, o LiAngelo ir LaMelo darbas Prienuose – tiesiog žaisti krepšinį. Bet su jais Prienuose krepšinis nebėra tik krepšinis.

VIDEO: LaVaras Ballas apie savo vaikus ir jų rungtynes Prienuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius