-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 02

Nepasisekė – „Cavaliers“ žaidėjas per 3 minutes neteko dviejų trečdalių algos

LeBronas Jamesas yra daugiausia per sezoną uždirbantis NBA krepšininkas. „Cleveland Cavaliers“ lyderis antrą sezoną iš eilės negaili pinigų savo komandos draugui Dahntay Jonesui, kuris rungtynėse su „Raptors“ sugebėjo prarasti du trečdalius savo algos.
Dahntay Jonesas
Dahntay Jonesas / „Scanpix“/AP nuotr.

D.Jonesas pirmosiose serijos rungtynėse su „Raptors“ žaidė vos tris minutes, bet spėjo gauti dvi technines pražangas ir buvo išvarytas, likus žaisti 18 sekundžių. Krepšininkas apipylė provokuojančiomis kalbomis varžovą Normaną Powellą.

NBA lyga už kiekvieną techninę pražangą žaidėjams išrašo ir 3000 JAV dolerių baudą. Tai reiškia, kad D.Jonesas turės sumokėti 6 tūkst., nors šį sezoną „Cavaliers“ ekipoje uždirba vos 9 tūkst. JAV dolerių. Paskutinę reguliariojo sezono dieną krepšininkas su Klivlando ekipa sudarė minimalią veterano sutartį.

Tačiau D.Jonesas sulaukė L.Jameso pagalbos, kuris pažadėjo sumokėti baudą už komandos draugą. L.Jamesas šį sezoną uždirba 31 mln. JAV dolerių.

Tą patį „Cavaliers“ padarė ir praėjusiais metais, kai Rytų konferencijos finale su „Raptors“ D.Jonesas užsidirbo techninę pražangą. Tada jis uždirbo vos 8800 dolerių, todėl gavo vos 80 dolerių baudą.

„Sakiau, kad sumokėsiu jo baudą, kai net nežinojau, ką jis padarė. Tai nesvarbu. Juokavau, kad nustotų šiauštis prieš „Raptors“, nes aš nustosiu mokėti jo suknistas baudas. Tačiau jis neturi dėl to nerimauti“, – po rungtynių kalbėjo L.Jamesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius