Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2022 01 02

Neramumai Hjustone: skraidantys daiktai rūbinėje ir atsisakymas rungtyniauti

„Houston Rockets“ (10-27) klubą aikštėje pastaruoju metu ištikusi krizė prasiskverbė ir į komandos rūbinę, o šeštadienio rungtynėse prieš „Denver Nuggets“ net du ekipos krepšininkai sukilo prieš komandos trenerius.
Kevinas Porteris Jr. ir Christianas Woodas
Kevinas Porteris Jr. ir Christianas Woodas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Susitikimą „raketos“ namuose pralaimėjo 111:124 (31:30, 24:47, 19:22, 37:25), tačiau dvikovos nugalėtojas niekam klausimų nekėlė jau po pirmosios žaidimo dalies.

Kraupiai antrajame kėlinyje atrodę šeimininkai jį pralaimėjo beveik dvigubai (24:47), o į pertrauką žengė atsilikdami triuškinančiu skirtumu (55:77).

Per ją „Rockets“ komandos asistentas Johnas Lucasas garsiai kreipėsi į du komandos lyderius Christianą Woodą ir Keviną Porterį Jr., pastariesiems pažėręs priekaištų dėl prasto nusiteikimo rungtynėms.

Strategas įsivėlė į žodinį konfliktą su K.Porteriu Jr., kuris, pasak „The Athletic“ žurnalisto Shamso Charanios, kaip reikiant įpyko ir rūbinėje sviedė neapibrėžtą objektą.

Startavus antrai susitikimo daliai „Rockets“ žiūrovus informavo, kad K.Porterio Jr. sugrįžimas į rungtynes gali ir neįvykti dėl kairiosios šlaunies traumos, tačiau tai nebuvo tikroji priežastis – gynėjas greitai susikrovė daiktus ir savo nuožiūra nusprendė palikti areną.

Problemų Hjustono klubas turi ir su rezultatyviausiu savo krepšininku Ch.Woodu, kuris dėl komandos vidaus taisyklių pažeidimo rungtynes pradėjo ne starto penkete.

Sh.Charanios teigimu, aukštaūgis praleido privalomą visos komandos testavimą nuo COVID-19 ir rūbinėje taip pat susilaukė priekaištų dėl savo požiūrio į darbą.

8 minutes pirmoje mačo dalyje žaidęs, tačiau taškų nepelnęs Ch.Woodas po pertraukos žaisti atsisakė.

„Rockets“ patyrė jau septintą nesėkmę paeiliui ir toliau rikiuojasi Vakarų konferencijos dugne.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Facundo Campazzo ir Aaronas Gordonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Facundo Campazzo ir Aaronas Gordonas

Kitoje barikadų pusėje – karjeros rungtynes sužaidusio Facundo Campazzo šėlsmas.

Mažasis „Facu“ pelnė net 22 taškus pagerindamas karjeros rezultatyvumo rekordą, taip pat atliko 12 rezultatyvių perdavimų, net 5 kamuolius perėmė ir varžovams išrašė 2 blokus.

Solidžiai pasirodė ir „Nuggets“ milžinas Bol Bolas, pelnęs 11 taškų.

„Houston Rockets“: Jalenas Greenas 29, Kenyonas Martinas Jr. 15 (7 atk. kam.), Daishenas Nixas 13, Trevelinas Queenas 10.

„Denver Nuggets“: Nikola Jokičius 24 (11 atk. kam.), Facundo Campazzo 22 (12 rez. perd., 5 per. kam.), Aaronas Gordonas 16 (7 atk. kam.), Willas Bartonas 12, Bol Bolas ir Vlatko Čančaras po 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje