-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 23

Nerimas Denveryje: galvą susitrenkęs Kemba Walkeris išneštas ant neštuvų

Denveryje šiąnakt vykusiose NBA rungtynėse nutiko itin nemalonus epizodas. Rungtynių tarp „Denver Nuggets“ ir „Boston Celtics“ antrajame kėlinyje pastarosios komandos lyderis Kemba Walkeris įsirėžė į komandos draugą Semi Ojeleye ir patyrė galvos traumą.
Kemba Walkeris
Kemba Walkeris / „Scanpix“ nuotr.

Incidentas nutiko K.Walkeriui bandant perimti kamuolį. Žvilgsnį į kamuolį nukreipęs amerikietis nepastebėjo šalia stovėjusio komandos draugo ir atsitrenkė į jį, kaipmat krisdamas ant parketo.

Pajudėti negalėjusiam krepšininkui pagalbą suteikė abiejų komandų medikai, o netrukus jis buvo užkeltas ant neštuvų, jo galvą ir kaklą sutvirtintinant specialiu įtvaru.

K.Walkeris buvo nugabentas į vieną iš Denverio ligoninių, kur, bent jau pirminiais tyrimais, rimtesnių sužalojimų jam nenustatyta. Pranešama, kad „Celtics“ įžaidėjas patyrė smegenų sukrėtimo simptomų.

„Abiem komandoms sunku matyti tokį vaizdą, – po rungtynių kalbėjo „Celtics“ strategas Bradas Stevensas. – Buvo puiku, kai greitai gavome gerų žinių iš ligoninės. Tačiau bet kokia galvos traumos situacija yra labai gąsdinanti, tad negali apie tai negalvoti net ir rungtynių metu. Po to incidento dar turėjome sužaisti 27 minutes, bet manau, kad mūsų vyrukai pasirodė taip, kaip galėjo.“

„Scanpix“ nuotr./Kemba Walkeris ant neštuvų
„Scanpix“ nuotr./Kemba Walkeris ant neštuvų

Pats S.Ojeleye, į kurį atsitrenkė K.Walkeris, po rungtynių, kurias „Celtics“ pralaimėjo 92:96, teigė meldęsis, kad komandos draugo trauma nebūtų tokia rimta, kaip atrodė.

„Aš ir kiti meldėmės, kad trauma nebūtų rimta, kad jis pakiltų ir galėtų žaisti toliau, – tikino „Celtics“ puolėjas. – Niekada nenoriu atsidurti tokioje situacijoje, kai traumą patiria kitas žaidėjas, ypač jei tai – mano komandos draugas. Tikiuosi, kad jam viskas bus gerai.“

K.Walkeris iki šių rungtynių vidutiniškai rinko po 22,6 taško, 4,9 atkovoto kamuolio ir 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius