Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 12 10

Nerimas Indianoje – užsikrėtė „Pacers“ treneris, koronavirusas plinta visoje NBA

Domanto Sabonio atstovaujamoje „Indiana Pacers“ (11-16) komandoje – naujas rūpestis. Po pranešimų apie klubo vadovybės planus imtis grandiozinių permainų ekipos sudėtyje, nerimauti tenka ne tik dėl ateities, bet ir dėl sveikatos.
Rickas Carlisle'as ir Domantas Sabonis
Rickas Carlisle'as ir Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

Po pergalės prieš „New York Knicks“ atliktas greitasis COVID-19 testas parodė teigiamą atsakymą „Pacers“ strategui 62-ejų Rickui Carlisle‘ui, pranešė ESPN žurnalistas Timas MacMahonas.

„Pacers“ treneris nedelsiant įtrauktas į COVID-19 saugumo protokolą, o ketvirtadienį turėjusi vykti komandos treniruotė – atšaukta. PGR testo atsakymo dar laukiama.

„Indy Star“ praneša, kad R.Carlisle‘as ir visas „Pacers“ trenerių štabas yra pilnai pasiskiepijęs, tačiau žaidėjai – ne visi.

Artimiausias rungtynes NBA lygoje „Pacers“ žais naktį iš penktadienio į šeštadienį (Lietuvos laiku) su „Dallas Mavericks“. R.Carlisle‘ui tai būtų buvusi pirmoji akistata su buvusia savo komanda, kurią jis treniravo net 13 metų – nuo 2008-ųjų iki 2021-ųjų.

„Pacers“ komandoje vienas krepšininkas jau anksčiau buvo įtrauktas į COVID-19 saugumo protokolą – Justinas Holiday. „Indy Star“ praneša, kad simptomų jis nejaučia. Krepšininko vakcinacijos statusas – nežinomas.

NBA lygoje pastarosiomis dienomis itin pagausėjo teigiamų COVID-19 testų atsakymų. „Toronto Raptors“ skelbia, kad koronavirusu užsikrėtė klubo prezidentas Masai Ujiri.

„Memphis Grizzlies“ ekipoje užfiksuoti du atvejai – izoliuojasi Ja Morantas ir Dillonas Brooksas, o Artūro Karnišovo valdomoje „Chicago Bulls“ komandoje tokių net penki: DeMaras DeRozanas, Coby White‘as, Javonte Greenas, Mattas Thomas ir Derrickas Jonesas.

Tiek pat – penki – krepšininkai į COVID-19 saugumo protokolą įtraukti ir „Charlotte Hornets“ klube. Žaisti dėl šios priežasties šiuo metu negali LaMelo Ballas, Jalenas McDanielsas, Masonas Plumlee, Terry Rozieras ir Ishas Smithas.

Tiek „Bulls“, tiek „Hornets“ ekipose visi krepšininkai yra pilnai pasiskiepiję.

Dėl koronaviruso šiame NBA sezone kol kas dar nebuvo atšauktos nė vienos rungtynės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius