-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 09

Nesuvaidintos emocijos: NBA žvaigždė pašėlo sužinojusi apie mainus

„Portland Trail Blazers“ ir „New York Knicks“ klubai praėjusią naktį įvykdė mainus, o jie labiausiai pradžiugino „Knicks“ lyderį Jaleną Brunsoną.
Jaleno Brunsono reakcija į mainus
Jaleno Brunsono reakcija į mainus / Stopkadrai

Mainuose Niujorko klubas gavo Joshą Hartą, o už jį atidavė Camą Reddishą, Ryaną Arcidiacano, ukrainietį Svi Michailiuką ir šių metų naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

Tiesa, jei „Knicks“ nepatektų į atkrintamąsias ir dalyvautų naujokų biržos loterijoje (t.y. gautų vieną iš 14 pirmų šaukimų), šaukimas liktų Niujorkui, o Portlando klubas susigriebtų keturis antrojo rato šaukimus.

Šį sezoną „Knicks“ į priekį vedantis J.Brunsonas apie mainus sužinojo dalyvaudamas savo universiteto Villanovos renginyje, kurio metu jo marškinėliai buvo iškelti į arenos palubes.

Įžaidėjui naujienas telefono ekrane parodė „Knicks“ prezidento Leono Rose'o sūnus Samas, o J.Brunsono reakcija buvo neįkainojama.

„O, šūdas. Taip!“ – išpūstomis akimis suriko krepšininkas, netrukus triumfuodamas iškėlęs rankas į viršų.

Naujienos pradžiugino ir šalia buvusius J.Brunsono artimuosius, iš pradžių dar nepatikėjusius, kad žinia apie mainus – tikra.

J.Brunsonas dėl J.Harto atvykimo apsidžiaugė ne be reikalo. Žaidėjai du sezonus žaidė kartu Villanovos universitete, o su jais komanda iškovojo net 77 pergales ir patyrė tik 9 pralaimėjimus. 2016 metais jie laimėjo NCAA pirmenybes.

Krepšininkai iki šiol išliko gerais draugais, o vienas to pavyzdžių – praėjusią savaitę paskelbus šių metų „All-Star“ rungtynių dalyvius J.Harto parašytas komentaras, jog labiausiai dėl nepatekimo nuskriaustas žaidėjas yra ne kas kitas, o J.Brunsonas.

Smagiai į šiuos mainus sureagavo ir Jono Valančiūno komandos draugas Larry Nance'as.

„New Orleans Pelicans“ aukštaūgis yra geras J.Harto bičiulis, o žaidėjai praėjusių metų vasarį buvo iškeisti vienas į kitą – L.Nance'as iš Portlando persikėlė į Naująjį Orleaną, o J.Hartas iškeliavo priešinga kryptimi.

Tuomet jie priėmė įdomų sprendimą – vietoje to, kad ieškotųsi gyvenamųjų būstų naujuose miestuose, nusprendė tiesiog apsikeisti namais ir gyventi vienas kito būstuose.

Visgi dabar J.Hartas iškeliauja į Niujorką, tad L.Nance'ui priklausantis namas liko laisvas.

„Gal kas nors nori pirkti namą Portlande?“ – tviteryje klausė L.Nance'as.

Iškeistas J.Hartas šį sezoną vidutiniškai renka po 9,5 taško, 8,2 atkovoto kamuolio ir 3,9 rezultatyvaus perdavimo. Praėjusį sezoną jo rodikliai buvo aukštesni – „Pelicans“ ir „Trail Blazers“ gretose jis pelnė po 14,9 taško, atkovojo po 7,2 kamuolio ir atliko po 4,1 perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius