Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 09

„Nets“ nesėkmių seriją nutraukė įspūdingu sugrįžimu Denveryje

Pastaruoju metu iš pergalingo kelio išsukęs „Brooklyn Nets“ (44-24) nesėkmių seriją nutraukė Denveryje. Steve'o Nasho kariauna svečiuose panaikino milžinišką deficitą ir po atkaklios kovos 125:119 (24:37, 32:34, 41:33, 28:15) palaužė „Denver Nuggets“ (44-24).
Blake'as Griffinas ir Kevinas Durantas
Blake'as Griffinas ir Kevinas Durantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors „Nets“ savo gretose neturi tik po traumos sveikstančio Jameso Hardeno, Kyrie Irvingo ir Kevino Duranto duetas pergalingo recepto pastaruoju metu jiems neišrado.

Bruklino klubas į Denverį atvyko pralaimėjęs keturis mačus paeiliui ir praradęs beveik visus šansus reguliarųjį sezoną pabaigti pirmoje Rytų konferencijos vietoje.

Rungtynių pradžia svečiams nieko gero nežadėjo ir šįkart. „Nuggets“ nesunkiai skynėsi kelią pro varžovų gynybą ir antrojo kėlinio pabaigoje pirmavo net 21 taško persvara (71:50).

Visgi „Nets“ pavyko atsispirti nuo dugno, toliau žaisti solidų krepšinį puolime, tačiau visų svarbiausia – pagerinti gynybą, o ketvirtajame kėlinyje Joe Harriso ir K.Duranto tritaškiai jiems pagaliau sukūrė pranašumą (113:110), kurį pavyko išlaikyti iki pat mačo pabaigos.

Likus 21 sek. „Nets“ persvara buvo minimali (120:119), tačiau likusius taškus užtikrintai nuo baudų metimo linijos surinko K.Durantas, už papildomą baudos metimą padėkoti galėjęs Nikola Jokičiui.

Serbas susitikimo pabaigoje nebesitvardė ir užsidirbo techninę pražangą.

„Jokių komentarų. Kitas klausimas, – savo paleistos tirados teisėjo atžvilgiu detalizuoti nenorėjo Džokeris. – „Nets“ yra labai talentinga komanda ir viskas.“

„Scanpix“ nuotr./Nikola Jokičiaus priekaištai teisėjui rungtynėse prieš „Brooklyn Nets“
„Scanpix“ nuotr./Nikola Jokičiaus priekaištai teisėjui rungtynėse prieš „Brooklyn Nets“

Serbijos bokštas buvo pastebimiausias šeimininkų gretose – pelnė 29 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Puikiai pasirodė ir Michaelas Porteris Jr., kurio sąskaitoje 28 taškai. Tiesa, 21 tašką talentingasis puolėjas pelnė dar iki pertraukos.

Nugalėtojų ekipoje taip pat spindėjo lyderių duetas: K.Durantas pelnė 33 taškus, atkovojo 11 kamuolių ir išskirstė 7 rezultatyvius perdavimus, o K.Irvingas surinko 31 tašką ir išdalijo 4 rezultatyvius perdavimus.

Komandą į rungtynių eigą pakeitusį šturmą trečiajame kėlinyje pastūmėjo Blake'as Griffinas, per šį ketvirtį pelnęs net 16 iš savo 20 taškų.

„Man patinka tai, jog šioje sezono stadijoje jaučiamės nekomfortabiliai. Gerai, kad mes stringame ir kankinamės. Tokios patirtys mums yra reikalingos. Šiandien mūsų vyrukai pagaliau sureagavo į situaciją“, – po rungtynių kalbėjo Nashas.

Bruklino ekipa Rytuose žengia antra ir viena pergale lenkia „Milwaukee Bucks“, o Denverio klubas Vakarų konferencijoje yra ketvirtas.

„Denver Nuggets“: Nikola Jokičius 29 (7 atk. kam., 6 rez .perd.), Michaelas Porteris Jr. 28, Facundo Campazzo 19 (5 rez. perd.), Markusas Howardas 13, Austinas Riversas 12.

„Brooklyn Nets“: Kevinas Durantas 33 (11 atk. kam., 7 rez. perd.), Kyrie Irvingas 31, Blake'as Griffinas 20, Jeffas Greenas 15.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius