Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 25

„New York Knicks“ žvaigždė poilsiui pasirinko Lietuvos kurortą

Kristapas Porzingis, ko gero, paklausė Mindaugo Kuzminsko rekomendacijos. Po nuviliančio „New York Knicks“ sezono pasiilsėti namo į Latviją grįžusi NBA žvaigždė atsipūsti pasirinko viešbutį Palangoje.
Kristapas Porzingis
Kristapas Porzingis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Savo atostogų vietą 221 cm ūgio krepšininkas išdavė „Instagram“, dalindamasis kasdiene veikla su sekėjais socialiniame tinkle.

K.Porzingis apsistojo penkių žvaigždučių viešbutyje „Palanga SPA“, kuris booking.com vartotojų vertinamas labai aukštu balu – 9,5 iš 10.

Viešbutyje liukso numerių kaina siekia apie 350 eurų už naktį.

Nusivylęs prastu sezonu asmeniškai ir „Knicks“ rezultatais, K.Porzingis nedalyvavo paskutiniame susitikime su NBA klubo vadovais ir grįžo namo. Didžiąją atostogų dalį krepšininkas leis Latvijoje.

Mindaugas Kuzminskas 24sek pasakojo, kad su latviu bei ispanu Willy Hernangomezu pastarojo šalyje planuoja pasidaryti treniruočių stovyklą.

Beje, K.Porzingis šiemet žais Europos krepšinio čempionate, o Lietuvos ir Latvijos rinktinės susitiks tarpusavyje draugiškose rungtynėse Rygoje rugpjūčio 19-ąją.

K.Porzingio sugebėjimus savo akimis Klaipėdoje pamatys ir Lietuvos krepšinio gerbėjai. Pajūryje rugpjūčio 4–5 d. vyks draugiškas turnyras, kuriame žais Lietuva, Lenkija, Gruzija ir Latvija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius