Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 25

Niūrios prognozės: LeBronas Jamesas gali nežaisti iki pat gegužės

NBA čempionai „Los Angeles Lakers“ gali būti priversti verstis be LeBrono Jameso iki pat gegužės mėnesio.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad čiurnos traumą praėjusį savaitgalį patyręs Karalius gali nerungtyniauti nuo 4 iki 6 savaičių.

Tai reiškia, kad geriausiu atveju L.Jamesas į aikštę sugrįš balandžio pabaigoje, o blogiausiu – jau gegužę.

Traumą LeBronas patyrė praėjusį šeštadienį rungtynėse prieš „Atlanta Hawks“, kai ant jo kojos užkrito varžovas Solomonas Hillas.

„Lakers“ šiuo metu turi verstis ne tik be L.Jameso, bet ir be Anthony Daviso, kurį vis dar kamuoja Achilo sausgyslės skausmai. Tiesa, aukštaūgis į aikštę turėtų grįžti anksčiau nei LeBronas – galbūt net per artimiausias kelias savaites.

Čiurnos trauma greičiausiai užkirs LeBronui kelią link penktojo reguliariojo sezono MVP apdovanojimo. Į jį pretendavęs 36-erių puolėjas šį sezoną iki traumos rinko po 25,4 taško, 7,9 atkovoto kamuolio ir 7,9 rezultatyvaus perdavimo.

Lyderio trauma gali atsiliepti ir „Lakers“ sezonui. Jei pasitvirtins niūriausia prognozė, L.Jamesas į aikštę grįš tik prieš pat atkrintamųjų pradžią – jos turėtų startuoti gegužės 22 dieną. Be to, į jas „ežeriniams“ dar reikia patekti.

Be dviejų lyderių „Lakers“ pralaimėjo jau tris mačus iš eilės ir Vakarų konferencijoje su 28 pergalėmis ir 16 pralaimėjimų užima ketvirtąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius