-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 04

Nuo komandos atsiribojusio A.Iguodalos situacija siutina „Grizzlies“ jaunuolius

Praėjusią vasarą po mainų atsidūręs „Memphis Grizzlies“ komandos sudėtyje, bet nė vienerių rungtynių už šį klubą nesužaidęs ir mainų bei persikėlimo į pajėgesnę NBA komandą laukiantis Andre Iguodala „grizlių“ rūbinėje nėra pats mėgstamiausias krepšininkas.
Andre Iguodala
Andre Iguodala / „Scanpix“ nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Davidas Aldridge'as praėjusią naktį dar sykį patvirtino, kad A.Iguodala neturi intencijų padėti vietos atkrintamosiose siekiančiai „Grizzlies“ ekipai.

Pranešama, kad 36-erių veteranas, su „Golden State Warriors“ tris sykius tapęs NBA čempionu, yra pasiruošęs nežaisti visą sezoną, jei „grizlių“ vadovai vis tik neras būdų išmainyti šį krepšininką į stipresnį klubą.

Toks veterano požiūris, panašu, gerokai įgriso jauniesiems Memfio ekipos žaidėjams. Tai galima spręsti iš Dillono Brookso citatos po praėjusios nakties pergalės prieš „Detroit Pistons“.

„Negaliu sulaukti, kol rasime būdą jį išmainyti ir galėsime prieš jį rungtyniaudami parodyti, iš kokio molio yra drėbtas Memfis“, – skambiai pareiškė 24-erių kanadietis.

Netrukus jam tviteryje pritarė ir ryškiausia „Grizzlies“ žvaigždė Ja Morantas, pasidalinęs D.Brooksą citavusio „Memphis News“ apžvalgininko Marko Giannotto įrašu.

Susidomėjimą A.Iguodala pastaruoju metu išreiškė „Milwaukee Bucks“, „Dallas Mavericks“ ir „Los Angeles Lakers“ klubai, tačiau galimus mainus stabdo „Grizzlies“ noras už puolėją gauti NBA naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

A.Iguodala Memfyje atsidūrė po to, kai siekdami atsikratyti atlyginimų naštos ir rasti vietos D'Angelo Russellui, „Warriors“ iškeitė veteraną į „Grizzlies“ ekipą praėjusią liepą.

16-ąjį sezoną NBA lygoje leidžiantis A.Iguodala net ir nežaisdamas už šį sezoną gaus beveik 17,2 mln. JAV dolerių.

„Scanpix“ nuotr./Andre Iguodala
„Scanpix“ nuotr./Andre Iguodala

„Grizzlies“ šį sezoną buvo klijuojama aiškių Vakarų konferencijos autsaiderių etiketė, bet stebinanti Memfio ekipa su 25 pergalėmis ir tiek pat pralaimėjimų pretenduoja į atkrintamąsias bei užima 8-ąją vietą.

Prie tokios „grizlių“ sėkmės svariai prisideda ir Jonas Valančiūnas, kuris per mačą renka po 15,2 taško ir 10,3 atkovoto kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius