Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 16 /07:13

Nuo suolo pakilęs Donatas Motiejūnas kukliai prisidėjo prie „Pelicans“ pergalės

Donatas Motiejūnas Memfyje per 22 minutes pelnė 6 taškus ir padėjo „New Orleans Pelicans“ (23-34) nugalėti aikštės šeimininkus „Memphis Grizzlies“ (34-24) krepšininkus 95:91 (28:22, 22:21, 27:18, 18:30). Lietuvio klubas vis dar kaunasi dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

D.Motiejūnas aikštėje pasirodė likus puspenktos minutės iki pirmojo kėlinio pabaigos, tačiau savo pirmuosius taškus pelnė tik jau prasidėjus antrajam ketvirčiui. Lietuvis prametė du baudų metimus, tačiau galų gale rezultatyviai ataką užbaigė metimu iš vidutinio nuotolio. Po šio sėkmingo epizodo lietuvis atsisėdo ant suolo, o jį pakeitė Anthony Davisas.

Po dviejų kėlinių „Pelicans“ prieš „Grizzlies“ pirmavo rezultatu 50:43, o D-Mo į aikštę sugrįžo trečiojo kėlinio viduryje. Lietuvis pelnė dar du taškus, kol ketvirtojo ketvirčio pradžioje ir vėl buvo pakeistas į A.Davisą.

Tiesa, D.Motiejūnas dar sugrįžo į aikštę kėlinio viduryje, o jam būnant aikštėje „Pelicans“ prarado turėtą 7 taškų persvarą, tačiau galų gale sugebėjo iškovoti pergalę svečiuose.

D.Motiejūnas šiame mače žaidė 22 minutes ir pelnė 6 taškus, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 1 ir perėmė 1 kamuolį bei keturis kartus prasižengė.

Blankokai šiame mače sužaidė „Pelicans“ lyderis A.Davisas, kuris pelnė 18 taškų (9/20 met.) ir atkovojo 7 kamuolius. Svečių gretose daugiausiai taškų surinko Solomas Hillas (23), o „Grizzlies“ į priekį vedė Mike'as Conley pelnęs 17.

„Pelicans“ šiuo metu užima 11 vietą Vakarų konferencijoje bei vis dar kaunasi dėl vietos atkrintamosiose. Naujojo Orleano klubas vis dar turi vytis aštuntoje vietoje esančius „Nuggets“ bei atitinkamai devintąją ir dešimtąją poziciją užimančius „Kings“ bei „Blazers“.

Naujojo Orleano klubas laimėjo keturias iš paskutinių šešerių savo rungtynių, o tuo tarpu „Grizzlies“ iš pastarųjų dešimties laimėjo net septynerias ir šiuo metu Vakaruose žengia šešti.

„Pelicans“: S.Hillas 23, J.Holiday 19 (7 rez. perd.), A.Davisas 18, A.Ajinca 12.

„Grizzlies“: M.Conley 17, Z.Randolphas 16, M.Gasolis 15 (12 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius