-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 10

Pagalbos Gianniui ieškantys „Bucks“ taikysis į lygos žvaigždę, jo nori ir dar viena ekipa

Netikėtai anksti savo kelionę link NBA čempionų titulo baigęs „Milwaukee Bucks“ klubas ieško būdų, kaip sustiprinti savo sudėtį. Pranešama, jog tarp pagrindinių Milvokio vadovų taikinių yra „Oklahoma City Thunder“ veteranas Chrisas Paulas.
Chrisas Paulas
Chrisas Paulas / „Scanpix“ nuotr.

Anot „New York Times“ žurnalisto Marco Steino, NBA klubų vadovai įsitikinę, jog „Bucks“ mėgins mainų būdu gauti 35-erių veteraną, šiame sezone sužydusį naujomis spalvomis.

Milvokio klubas galimybe gauti Ch.Paulą domėjosi ir 2019 m. vasarą, kai įžaidėjas dar rungtyniavo „Houston Rockets“ klube, bet galiausiai šios minties atsisakė ir 183 cm ūgio krepšininkas buvo iškeistas į „Thunder“ už Russellą Westbrooką.

Lygos užkulisiuose neabejojama, kad „Bucks“ šį tarpsezonį agresyviai sieks gauti dar vieną žvaigždę šalia Giannio Antetokounmpo, tačiau tą jiems teks padaryti mainų būdu.

Ch.Paulas atrodo kaip realiausias kandidatas dėl savo sąlyginai nedidelės vertės – jau 15-ąjį sezoną NBA lygoje užbaigęs veteranas nėra paklausus tarp daugelio į elitą žvelgiančių jaunesnio branduolio komandų, o įžaidėjo mainų vertę mažina dar ir drakoniškas kontraktas – per artimiausius du sezonus Ch.Paulas pagal jį uždirbs 41,4 ir 44,2 mln. JAV dolerių.

„Bucks“ permainos tapo būtinos po to, kai Rytų konferencijos pusfinalyje ši komanda 1:4 krito prieš „Miami Heat“ ir nepaisant nuostabaus reguliariojo sezono pasitraukė iš kovos dėl titulo anksti.

Tiesa, iš karto po paskutinio pralaimėjimo G.Antetokounmpo patikino neketinąs palikti Milvokio komandos.

„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo
„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo

Įdomu tai, kad „Thunder“ įžaidėju domisi dar viena Rytų konferencijos ekipa – „Philadelphia 76ers“.

„The Ringer“ atstovas Kevinas O'Connoras praneša, kad Filadelfijos klubo vadovų kabinetuose rimtai svarstoma galimybė siūlyti Oklahomos ekipai mainų paketą už 35-erių žvaigždę.

„76ers“ klube Ch.Paulas prisijungtų prie Joelio Embiido ir Beno Simmonso bei sudarytų galingą didįjį trejetą.

Filadelfijos komanda šiame sezone patyrė dar skaudesnį fiasko nei „Bucks“ – čempioniškų ambicijų neslėpusi komanda jau pirmajame atkrintamųjų etape 0:4 sudėjo ginklus prieš „Boston Celtics“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius