Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 03 01

Pagyros Domantui Saboniui – pateko tarp sparčiausiai tobulėjančių europiečių NBA

Europos krepšinio naujienų portalas išskyrė Domantą Sabonį kaip vieną iš labiausiai patobulėjusių europiečių NBA. „Eurohoops“ skaičiuoja, kad lietuvis pagerino kone visus savo žaidimo aspektus.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / nba nuotr.

NBA ekspertai jau ne kartą pabrėžė, kad D.Sabonis tiesiog pražydo iš „Oklahoma City Thunder“ persikėlęs į „Indiana Pacers“.

„Sabonis naujoje komandoje žaidžia daugiau, turi daugiau atsakomybės ir įtakos aikštėje. Lietuvis buvo pakviestas ir į Kylančių žvaigždžių rungtynes. 21-erių krepšininkas pagerino visus statistinius rodiklius ir žengė didžiulį žingsnį link tapimo labai geru žaidėju NBA“, – aukštaūgio progresą apibendrino „Eurohoops“.

Pokyčiai iš tiesų įspūdingi – antrą sezoną NBA D.Sabonis pelno dvigubai daugiau taškų, atkovoja dvigubai daugiau kamuolių ir perduoda dvigubai daugiau rezultatyvių perdavimų.

Be to, D.Sabonis sirgalius džiugina efektingais epizodais ir dėjimais.

Šiuo metu Indianos ekipa Rytų Konferencijoje užima penktąją vietą, todėl didelė tikimybė, kad D.Sabonį matysime ir atkrintamosiose.

Sabonis PPG RPG APG SPG BPG FG% FT% PER
20162017 5.9 3.6 1.0 0.5 0.4 39.9 65.7 6.9
20172018 12.3 8.3 2.2 0.5 0.5 53.0 73.1 18.3

Į labiausiai patobulėjusių europiečių sąrašą taip pat pateko graikas Giannis Antetokounmpo, šveicaras Clintas Capela, ispanas Nikola Mirotičius ir juodkalnietis Nikola Vucevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius