-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 08

Sutrikęs Mindaugas Kuzminskas: „Žinau tik tai, ką internete perskaičiau“

Mindaugo Kuzminsko ateitis „New York Knicks“ klube lieka neaiški. Krepšininkas nebuvo registruotas dešimčiai NBA rungtynių iš eilės ir sklando gandai, kad „Knicks“ bando lietuvį išmainyti, tačiau pats žaidėjas nieko nežino.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Aš žinau tik tai, ką perskaitau internete. Negaliu komentuoti gandų ar dalykų, kurie pasklinda ne iš manęs, mano komandos ar agento. Visada visi kalba ir dabar tos kalbos yra apie mane. Tai natūralu, nes turime 16 žaidėjų ir jie turi kažką daryti, nes grįš Joakimas, tačiau aš neturiu jokios informacijos“, – gandus apie savo ateitį Niujorke antradienį „NY Post“ komentavo M.Kuzminskas.

Šį sezoną dar nė vienų rungtynių nesužaidęs lietuvis 2016–2017 m. per 15 minučių rinko vidutiniškai 6,3 taško ir 1,9 atkovoto kamuolio.

Kai pernai M.Kuzminskas ruošėsi padėti parašą po „Knicks“ sutartimi, žaidėju dar domėjosi „Los Angeles Lakers“, „Atlanta Hawks“ ir „Cleveland Cavaliers“ klubai.

„Bleacher Report“ sufleruoja, kad M.Kuzminskas praverstų Los Andželo komandai, tačiau realios informacijos, kad vienas Lietuvos rinktinės lyderių galėtų dominti „Lakers“, nėra.

M.Kuzminsko ir „Knicks“ skyryboms dabar – tinkamas metas. Į rikiuotę ketina sugrįžti vidurio puolėjas Joakimas Noah, o kadangi legendinis NBA klubas sudėtyje turi 15 žaidėjų, centrui turės kažkaip atlaisvinti vieta.

Jeigu pavyktų M.Kuzminską iškeisti į naujokų biržos šaukimą ar teises į kažkurį Europos žaidėją, J.Noah problema būtų nesunkiai išspręsta.

Potencialių naujų M.Kuzminsko karjeros stotelių radare gali būti komandos, kurioms reikia puolimo kibirkšties nuo atsarginių suolo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius