Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 17

Pasižymėkite kalendoriuje: lietuviškos akistatos, kalėdinis finalas ir intriguojantys sugrįžimai

NBA sezono startas – jau čia pat, todėl pats laikas pažiūrėti, kada bus verta pasirinkti bemiegę naktį ir stebėti įdomiausius artėjančio sezono mačus.
Jonas Valančiūnas ir Mindaugas Kuzminskas
Jonas Valančiūnas ir Mindaugas Kuzminskas / Ray Vyšniausko nuotr.

Kadangi stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje turime 3 lietuvius, bus įdomu pamatyti jų tarpusavio akistatas.

Pirmieji ant parketo susitiks Mindaugas Kuzminskas ir Domantas Sabonis. „New York Knicks“ priims „Indiana Pacers“ jau lapkričio 5-ąją.

Kiek vėliau – lapkričio 17-ąją – Kuzia skris į Jono Valančiūno namų tvirtovę, kur „Knicks“ jėgas išmėgins su „Toronto Raptors“.

Ilgiausiai teks palūkėti D.Sabonio ir J.Valančiūno akistatos. Indianapolyje „Pacers“ priims „Raptors“ lapkričio 24-ąją.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis

Priešpriešos ir sugrįžimai

2016–2017 metų sezonas buvo itin atkaklus, ryškėjo ir kai kurių komandų priešpriešos, o per vasarą įvyko daugybė įdomių perėjimų, tad prasidedančiame sezone matysime ir daug kvapą gniaužiančių sugrįžimų.

„Golden State Warriors“ – „Cleveland Cavaliers“

Gruodžio 25-ąją

„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas ir Kevinas Durantas
„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas ir Kevinas Durantas

Neabejotinai laukiamiausia dvikova bus pastaraisiais metais konkuruojančių „Golden State Warriors“ ir „Cleveland Cavaliers“ susirėmimas. Tiesa, kalendoriuje data, kada vyks pirmas šių klubų susitikimas, ir taip yra žymima raudonai. Taip, pirmą kartą superklubų dvikovą matysime Kalėdų dieną. Nebloga NBA dovanėlė, ar ne?

„San Antonio Spurs“ – „Golden State Warriors“

Lapkričio 2-ąją

Praėjusiame sezone šios ekipos susitiko Vakarų konferencijos finale. Taip, „Warriors“ laikoma stipriausia NBA komanda, tačiau jau tada „Spurs“ parodė, kad pasikandžioti gali. Pirmosiose tarpusavio rungtynėse Greggo Popovichiaus auklėtiniai buvo susikrovę net 25 taškų pranašumą, tačiau traumą patyrė Kawhi Leonardas ir, atrodo, tai buvo kertinis momentas visoje serijoje. Įdomu, ar šių metų „Spurs“ vėl bus pajėgi varžytis su čempionais.

„Cleveland Cavaliers“ – „Boston Celtics“

Spalio 17-ąją

„Kavalieriai“ praėjusiame sezone tapo Rytų konferencijos nugalėtojais, tačiau „Celtics“ buvo komanda, kuri užėmė pirmąją vietą reguliariajame sezone. Tada Isaiah Thomasas patyrė traumą ir Bostono ekipos šansai sumažėjo. Tiesa, įžaidėjas dabar yra „Cavaliers“ narys, bet Gordono Haywardo ir Jaysono Tatumo atvykimas turėtų būti geras impulsas „dobilams“ įrodyti, ko yra verti Rytuose.

„Chicago Bulls“ – „Minnesota Timberwolves“

Vasario 9-ąją

Jimmy Butleris net šešerius metus buvo „Bulls“ narys ir tapo vienu geriausių NBA žaidėjų. Tačiau persitvarkymas komandoje nusviedė krepšininką į Minesotą, kur jam vadovaus ir buvęs treneris Tomas Thibodeau. Taip pat prie J.Butlerio prisijungs buvęs komandos draugas Taj Gibsonas. Šis buvusio „buliaus“ sugrįžimas į Čikagą – vienas laukiamiausių artėjančiame NBA sezone.

„Indiana Pacers“ – „Oklahoma City Thunder“

Gruodžio 13-ąją

Ne, šios rungtynės yra laukiamos ne dėl Domanto Sabonio akistatos prieš buvusią ekipą. Lietuvio mainuose labiausiai akcentuota buvo superžvaigždės Paulo George'o pavardė. Šis krepšininkas Indianapolyje praleido šešerius metus ir buvo „Pacers“ lyderis. Indiana laukia, koks gi P.George'as sugrįš į „Bankers Life Fieldhouse“ areną, kur kartu su Russellu Westbrooku ir Carmelo Anthony bandys nugalėti savo buvusią ekipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius