Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 25

Pastiprinimas Bostone – į „Celtics“ keliauja Prancūzijos rinktinės lyderis

Pasiuntusi Nikolą Vučevičių į Čikagą, „Orlando Magic“ ekipa iškeitė ir dar vieną savo lyderį Evaną Fournier. Prancūzas keliasi į šiame sezone stringančią „Boston Celtics“ komandą.
Evanas Fournier
Evanas Fournier / „Scanpix“ nuotr.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė, jog „Celtics“ už 28-erių prancūzą atidavė du antrojo naujokų biržos rato šaukimus.

Po 19,7 taško šį sezoną renkančio ir geriausią karjeros sezoną žaidžiančio prancūzo vertė nedidelė, kadangi jau po šio sezono baigsis jo kontraktas, pagal kurį per sezoną jis uždirba po 17 mln. JAV dolerių.

Septynis sezonus Orlande praleidęs 201 cm ūgio E.Fournier Bostone užims vietą šalia ryškių komandos lyderių Jaysono Tatumo ir Jayleno Browno.

Prancūzas dar 2019 m. pasaulio čempionate Kinijoje buvo ryškus savo šalies komandos puolimo lyderis, kai rinko po 19,8 taško per susitikimą ir nuvedė Prancūziją iki bronzos apdovanojimų.

„Celtics“ pastiprinti savo sudėtį privalėjo dėl nuviliančių šio sezono rezultatų – su 21 pergale ir 23 pralaimėjimais Bostono klubas Rytuose yra tik aštuntoje vietoje ir rizikuoja nepatekti į atkrintamąsias, nors prieš sezoną buvo laikomas vienu konferencijos favoritų.

Savo ruožtu priešpaskutinę vietą Rytuose užimantys „Magic“ pradeda atsinaujinimo procesą. Jie jau iškeitė N.Vučevičių į Čikagą, o iki mainų termino pabaigos 21 valandą Lietuvos laiku greičiausiai atsisveikins ir su Aaronu Gordonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius