Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 15

Pau Gasolis išreiškė norą dalyvauti olimpinėse žaidynėse

Pastaraisiais sezonais traumų kamuojamas Ispanijos bokštas Pau Gasolis sportbačių ant vinies kabinti dar nesiruošia. Viešėdamas Čikagoje vykstančiame NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje aukštaūgis viltingai užsiminė apie dalyvavimą Tokijo olimpinėse žaidynėse bei sugrįžimą į stipriausią planetos krepšinio lygą.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bendraudamas su ESPN žurnaliste Ramona Shelbourne 39-erių veteranas atskleidė, kad yra pasiruošęs dar kartą užsivilkti nacionalinės rinktinės marškinėlius šią vasarą Tokijuje.

Tiesa, yra viena svarbi sąlyga – jei vidurio puolėjas spės pasveikti po pėdos traumos. Priminsime, kad gegužę ispanui buvo atlikta operacija.

Dalindamasis mintimis ESPN radijuje P.Gasolis taip pat pridūrė, kad neatmeta galimybės kitąmet išbėgti ant parketo ir NBA lygoje.

Šią vasarą 216 cm milžinas sukirto rankomis su „Portland Trail Blazers“ klubu, tačiau vos po kelių mėnesių buvo atleistas, taip ir nesužaidęs nė vienerių rungtynių.

Nuo 2001 metų NBA lygoje žaidžiantis ispanas rungtyniavo „Memphis Grizzlies“, „Los Angeles Lakers“, „Chicago Bulls“, „San Antonio Spurs“ ir „Milwaukee Bucks“ komandose.

Su Ispanijos nacionaline komanda P.Gasolis triskart tapo Europos čempionu, 2006 metais laimėjo pasaulio pirmenybės, o olimpinėse žaidynėse du kartus pelnė sidabro, kartą – bronzos medalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius