-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 21

„Pelicans“ vadovas Z.Williamsono neaukština: „Tai yra Jrue Holiday komanda“

Naujokų biržos laukimas jau baigėsi ir „New Orleans Pelicans“ štabas gali atsikvėpti. Pirmu šaukimu „pelikanai“ pasirinko vieną perspektyviausių šio amžiaus krepšininkų Zioną Williamsoną.
Davidas Griffinas
Davidas Griffinas / „Scanpix“/AP nuotr.

Likus valandai iki naujokų biržos, „Pelicans“ generalinis vadybininkas Davidas Griffinas neramiai laukė renginio pradžios kartu su treneriu Alvinu Gentry, klubo skautais ir kitais klubo vadovybės asmenimis.

Nieko nenustebino, kad „Pelicans“ štabas pasirinko Z.Williamsoną. Vaikino galimybės – beribės ir, dar net nesužaidęs nė vienų rungtynių pajėgiausioje planetos lygoje, žaidėjas lyginamas su LeBronu Jamesu.

Sezono pabaiga Naujajame Orleane buvo, švelniai tariant, chaotiška. Komandos žvaigždė Anthony Davisas vasario mėnesį viešai pareiškė, jog nori mainų. Iškeisti žaidėjo nepavyko ir dėl to iškart krito galvos „Pelicans“ vadovų štabe – generalinį vadybininką Dellą Dempsą pakeitė Davidas Griffinas.

Liepos 6-ąją A.Davisas oficialiai persikels į „Los Angeles Lakers“ ir „pelikanai“ pradės naują savo franšizės etapą.

„Instagram“ nuotr./Anthony Davisas ir LeBronas Jamesas suvienijo jėgas
„Instagram“ nuotr./Anthony Davisas ir LeBronas Jamesas suvienijo jėgas

„Pelicans“ naujokų biržoje turėjo ir 4-ąjį šaukimą, tačiau kaip ir tikėtasi, jį iškeitė. Už jį pavyko gauti „Atlanta Hawks“ 8-ąjį, 17-ąjį bei 35-ąjį šaukimus. Taip pat į Atlantą išvyksta Solomonas Hillas, kurio kontrakto „Pelicans“ atsikratyti norėjo labiausiai. Manoma, kad „pelikanai“ laisvųjų agentų rinkoje disponuos net 31 milijonu dolerių algų kepurėje.

Z.Williamsonas atvyksta į Naująjį Orleaną, kuris labai aiškiai susidėliojo, kokia kryptimi nori eiti.

„Jūs galite manyti, jog buvo aišku, kad būsiu pašauktas pirmas, tačiau nenurimau, kol neišgirdau savo pavardės,“ – kalbėjo pirmasis naujokų biržos šaukimas.

Zionas Williamsonas
Zionas Williamsonas

Dabar D.Griffinui tenka labai svarbi užduotis – supažindinti jaunuolį su NBA virtuve ir įkalti žiniasklaidai į galvą, jog jam vos 18 metų ir tai dar nėra jo komanda.

„Tai yra Jrue Holiday komanda. Zionas mokysis, kaip reikia laimėti itin aukštame lygyje. Kažkuriuo metu jis taps žaidėju, kuris lems rungtynių baigtį, tačiau dar ne šiandien“, – tikino „Pelicans“ generalinis vadybininkas.

Po kelių akimirkų D.Griffinas tęsė: „Leiskite Zionui būti vaiku. Nerašykite, jog jis čia yra tam, kad išgelbėtų mūsų organizaciją. Jis yra čia tam, kad prisijungtų prie mūsų šeimos“.

Su šiais žodžiais prasideda naujas etapas Naujojo Orleano krepšinyje. Sirgaliai turės apsišarvuoti kantrybės siena ir laukti kol šios gėlės, Ziono, žiedai išsprogs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius