Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 30

Pikti „Warriors“ žaidėjai tarkavo teisėją: vadino MVP ir geriausiu visų laikų arbitru

„Golden State Warriors“ (51-24) krepšininkai po pralaimėjimo 130:131 (32:27, 36:27, 18:32, 29:29, 15:16) per pratęsimą prieš „Minnesota Timberwolves“ (34-41) ekipą negalėjo patikėti lemiamais teisėjų sprendimais.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Scanpix“/AP nuotr.

Atrodė, kad labiausiai Steveną Kerrą ir jo komandą nustebins švilpukas, atskriejęs likus 4,4 sekundės iki pratęsimo pabaigos. Tada Kevinas Durantas sugavo iš užribio išmestą kamuolį ir iškart šoko mesti tritaškio, bet arbitras nusprendė, jog pražanga buvo dar prieš metimą.

„Ar aš manau, kad tai buvo prieš metimą? Aš ką tik mačiau pakartojimą. Jis pagavo ir metė. Tai buvo keturių taškų vertės metimas. Neturiu ką daugiau pasakyti. Tai nesuvokiama. Kai pagauni kamuolį ir meti, o prieš tave prasižengia, tai, bet kurioje lygoje, yra pražanga, tik ne NBA“, – niršo S.Kerras.

Vėliau Stephenas Curry išlygino rezultatą nuostabiu tritaškiu iš aikštės kampo, bet tai nebuvo pabaiga.

Pratęsime buvo likę žaisti vos 0,5 sekundės, o „Timberwolves“ išsimetė kamuolį iš užribio.

Karlas-Anthony Townsas bandė sugauti jam metamą kamuolį. Nors jam to padaryti nepavyko, arbitras užfiksavo pražangą K.Durantui.

S.Curry buvo toks piktas, kad jau buvo bepaliekąs areną. Tiesa, jis dar grįžo ir iš tolo stebėjo, kaip varžovas pataiko pirmąjį metimą ir tyčia prameta antrąjį.

„Visi jūs matėte tą momentą. Noriu pasilaikyti savo pinigus, nes jie davė man dvi technines pražangas. Gal tiesiog nekalbėsiu apie teisėjus. Tačiau epizodą jūs matėte“, – savo poziciją leido suprasti K.Durantas.

S.Curry vieną iš teisėjų Maratą Kogutą patraukė per dantį pavadindamas jį MVP.

„Maratas jo vardas? Jis buvo geriausias žaidėjas aikštėje šiandien, – teisėją tarkavo ir K.Durantas. – Jis žinojo, kad prieš mane prasižengs. Jis geriausias visų laikų teisėjas.“

„Timberwolves“: A.Wigginsas 24 (9 atk. kam.), J.Okogie 21, J.Baylessas 17, K.A.Townsas 15 (13 atk. kam., 7 rez. perd.), A.Tolliveris (9 atk. kam.) ir G.Diengas (10 atk. kam.) po 14, T.Jonesas 12, D.Šaričius 10.

„Warriors“: S.Curry 37 (11/19 trit.), K.Durantas 23 (12 atk. kam.), K.Thompsonas 20.

Kiti rezultatai:

„Atlanta Hawks“ – „Portland Trail Blazers“ 98:118

„Oklahoma City Thunder“ – „Denver Nuggets“ 105:115

„Utah Jazz“ – „Washington Wizards“ 128:124

„Los Angeles Lakers“ – „Charlote Hornets“ 129:115

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius