Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 21

„Pistons“ klubas nusitaikė į Donatą Motiejūną

Nors Donatas Motiejūnas dėl nugaros skausmų šį sezoną žaidžia mažai, susidomėjusiųjų juo NBA netrūksta. JAV žiniasklaida praneša, kad į 25-erių puolėją nusitaikė „Detroit Pistons“ komanda.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, kad „Pistons“ ieško pastiprinimo sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje. Esą Detroito ekipa vasarą mielai įsigytų arba lietuvį, arba kitą iš toli galintį pataikyti sunkųjį krašto puolėją Ryaną Andersoną.

D.Motiejūno privalumas – kaina.

„Traumos ženkliai sumažino jo vertę. NBA klubai vasarą į jį žiūrės nepatikliai. Akivaizdu, kad jis netaps tuo akinančiu laisvųjų agentų turgaus pirkiniu“, – konstatuoja „NBC Sport“.

„Pistons“ starto penkete šiuo metu rungtyniauja Ersanas Ilyasova, bet trenerio Stano Van Gundy netenkina turko žaidimas.

Šį sezoną po traumos į aikštę sugrįžęs D.Motiejūnas gavo pasireikšti vidutiniškai 13,4 minutės, rinko 5,6 taško ir atkovojo 2,1 kamuolio.

10 rungtynių paeiliui dėl atsinaujinusių nugaros skausmų praleidęs D-Mo 24sek teigė, kad jau artimiausiu metu ketina grįžti į rikiuotę

Iki vasario 19-osios NBA klubai gali apsikeisti žaidėjais, tačiau JAV žiniasklaidoje teigiama, kad „Rockets“ galimybės iškeisti D.Motiejūną nesvarsto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius