-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po įspūdingo pasirodymo – Ramadano besilaikančio Kyrie Irvingo išpažintis

Kyrie Irvingas pataikė neįtikėtiną metimą ir išplėšė „Dallas Mavericks“ pergalę, o po jos kalbėjo apie sunkumus, su kuriais susiduria besilaikydamas Ramadano ir žaisdamas aukščiausiame lygyje.
Kyrie Irvingas
Kyrie Irvingas / Scanpix/USA TODAY Sports via Reuters Con nuotr.

32-ą gimtadienį šią savaitę minėsiantis įžaidėjas akistatoje su NBA čempionais „Denver Nuggets“ aidint sirenai pataikė ypač sudėtingą metimą kaire ranka ir nulėmė „Mavs“ pergalę 107:105.

Iš viso K.Irvingas žaidė 39 minutes, per kurias pelnė 24 taškus, atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 7 kamuolius. Visa tai – nevalgius ir negėrus prieš rungtynes ir jų metu.

Kovo 10 dieną prasidėjusio Ramadano metu islamą išpažįstantys vyrai negali valgyti, gerti rūkyti ir mylėtis iki pat saulėlydžio. Kadangi „Mavericks“ ir „Nuggets“ rungtynės vietos laiku vyko dieną, K.Irvingas, laikydamasis Ramadano taisyklių, pasistiprinti ar atsigaivinti galėjo tik gerokai po susitikimo pabaigos.

„Ramadanas yra ypatingas mėnuo ir ypatingas metas, per kurį nesinori galvoti tik apie kančią, o labiau susikoncentruoti į kelionę su Dievu, kelią, kuriame esi ir išlikti disciplinuotu, – sakė krepšininkas. – Tai sudėtinga kelionė, nes žaisti 48 minučių rungtynėse nieko nevalgius ir negėrus yra panašu į stebuklą. Neabejotinai mane apsaugojo Dievas, kuriam turiu atiduoti pagarbą.“

Apie ypatingą komandos draugo valią po rungtynių kalbėjo ir „Mavericks“ žvaigždė Luka Dončičius.

„Aš to nesugebėčiau. Esu sužavėtas. Jis tiesiog kitoks“, – žurnalistui Grantui Afsethui sakė slovėnas.

Jis gyrė K.Irvingą ir už neįtikėtiną metimą puskabliu kaire ranka iš maždaug 6 metrų distancijos.

„Tai neįtikėtina. Nemanau, kad žmonės suvokia, kokio sudėtingumo tai buvo metimas. Jis atakavo ne stipriąja savo ranka. Vien išmesti tokį metimą yra sudėtinga“, – sakė Luka.

Kaip atskleidė žurnalistas Timas MacMahonas, tai buvo antras toliausias puskabliu atliktas metimas šiame sezone. Pirmas taip pat priklauso K.Irvingui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius