-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 12

Po nesprogusio „burbulo“ finišo – malonus NBA boso siurprizas darbuotojams

NBA sezonas baigėsi, o ilgiau nei tris mėnesius užsitęsęs Orlando „burbulas“ taip ir nesusprogo – nuo pat liepos jame neužfiksuotas nė vienas COVID-19 atvejis krepšininkui arba komandų personalo nariui. Laurai už fantastiškai suorganizuotą sezono pabaigą tenka NBA vadovybei, tačiau ši nepamiršo ir žemesnės grandies darbuotojų.
Adamas Silveris
Adamas Silveris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Adamas Silveris NBA

Čempionais tapę „Los Angeles Lakers“ krepšininkai, finale pralaimėję „Miami Heat“ žaidėjai ir daugelis NBA asmenų jau kitą rytą po finalo paliko arba netrukus paliks Orlandą, kuriame užsibuvo nuo pat pirmųjų liepos dienų.

Vis dėlto prieš pat kelionę NBA darbuotojų laukė maloni staigmena iš lygos komisaro Adamo Silverio.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania praneša, jog kiekvienas NBA dirbantis asmuo sulaukė laiško su asmenine padėka, o taip pat gaus ir finansinį paskatinimą – kiekvienam darbuotojui teks 1 tūkst. JAV dolerių priedas prie atlyginimo.

Maža to, visi darbuotojai gaus po keturis laisvus penktadienius nuo spalio 30-osios ir galės nedirbti per Padėkos dienos savaitę lapkričio pabaigoje.

Primename, jog Orlando „burbule“ jo pradžioje buvo per 300 žaidėjų ir kone tūkstantis komandų asmenų, jau nekalbant apie kelis tūkstančius aptarnaujančio personalo.

Per visą šį laiką COVID-19 neužsikrėtė nė vienas oficialus asmuo, o koronavirusas buvo nustatytas tik keliems neįvardintiems žmonėms, kurie ne visą laiką praleido „burbule“, o tik buvo atvykę ten kuriam laikui.

Kol kas dar nėra paskelbta naujo NBA sezono pradžios data, tačiau manoma, jog jis startuos ne anksčiau nei sausio pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius