-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pralaimėjimo – S.Kerro gynyba dėl sutrauktų S.Curry minučių

Anthony Edwardsas sumetė lemiamus baudų metimus, o „Minnestota Timberwolves“ (49-22) namuose 114:110 (18:27, 28:27, 32:27, 36:29) nugalėjo „Golden State Warriors“ (36-34).

Iš viso rezultatyviausiai šeimininkų gretose žaidęs A.Edwardsas pelnė 23 taškus, Nazas Reidas pridėjo 20, Rudy Gobert'as – 17 ir 12 atkovotų kamuolių.

„Wolves“ pakartojo savo tritaškių sezono rekordą, pataikę 21 iš 40.

„Kai įsiverži į baudos aikštelę, o ji yra perpildyta – atmesk kamuolį atgal. Tai paprastas krepšinio dalykas, kurį mes darome labai gerai“, – teigė treneris Chrisas Finchas.

Pralaimėjusiems Stephenas Curry surinko 31 tašką, bet lemiamus rungtynių epizodus ketvirtajame kėlinyje stebėjo nuo suolo.

Jis norėjo ir ruošėsi grįžti į aikštę, tačiau net 11 minučių praleido užribyje – nuo trečiojo kėlinio vidurio iki tada, kai jau buvo įsibėgėjęs ketvirtasis.

„Noriu žaisti kuo daugiau minučių, kai esu šviežias, tad kiek nustebau. Mūsų pranašumas slydo iš rankų tuo metu“, – sakė pats „Warriors“ lyderis.

„Negalime tikėtis, kad Stephas mums ištrauks vienerias rungtynes po kitų, – klausimą apie lyderio minutes atrėmė Steve'as Kerras. – Mes šio klubo rezultatus užmetėme jam ant pečių jau 15 metų. Negalime tikėtis, kad kaskart jis žais 35 minutes. Jei norite pasakyti, kad Stepho 32 minutės vietoje 30 būtų atnešusios mums pergalę, aš su jumis nesutiksiu visiškai. Mes bandome laimėti. Ir bandome išlaikyti jį šviežią.“

Tiesa, penktadienį pralaimėtose rungtynėse prieš „Indiana Pacers“ S.Curry žaidė 35 minutes, įskaitant ir visą ketvirtą kėlinį.

„Timberwolves“: A.Edwardsas 23, N.Reidas 20, R.Gobert'as 17 (12 atk. kam.), M.Conley 14.

„Warriors“: S.Curry 31 (5/11 trit.), K.Thompsonas 16 (3/11 trit.), A.Wigginsas 15, J.Kuminga 14, D.Greenas 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius