-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 11

Po pritrenkiančio Stepheno Curry šou – iš nuostabos aikčiojusios NBA žvaigždės

Stephenas Curry surengė fenomenalų pasirodymą ir padėjo „Golden State Warriors“ klubui išlyginti NBA finalo serijos rezultatą prieš „Boston Celtics“. Rungtynėms dar vykstant ir po jų neįtikėtinu Stepho žaidimu gerėjosi ryškiausios NBA žvaigždės.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

34-erių gynėjas Bostono „TD Garden“ arenoje per 41 minutę suvertė net 43 taškus (7/12 dvit., 7/14 trit., 8/9 baud.), atkovojo 10 kamuolių ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus, o „Warriors“ triumfavo 107:97.

Serijos iki keturių pergalių rezultatas dabar yra 2-2.

Ypač užsikūręs S.Curry buvo trečiajame kėlinyje, kai pataikė keturis vienas už kitą sudėtingesnius tritaškius ir per ketvirtį iš viso pelnė 14 taškų.

VIDEO: Įspūdingas Stepheno Curry pasirodymas

Vėliau „šefo“ pravardę turintis snaiperis įmetė ir labai svarbų tritaškį ketvirtajame kėlinyje, nutolinusį „Warriors“ iki 6 taškų likus mažiau nei dviem minutėms.

„Šefas yra pamišęs!“ – rungtynėms dar vykstant susižavėjimo neslėpė ilgametis S.Curry varžovas LeBronas Jamesas.

„Visi nesiliauja kalbėti apie tai, kas Stephas nėra. Bet pakalbėkime apie tai, kas jis yra. Jis neįtikėtinas!“ – keiksmažodžiu savo įrašą užbaigė karjerą baigusi legenda Dwyane'as Wade'as.

„Nuostabu“, – vienu žodžiu didžiosiomis raidėmis „Warriors“ superžvaigždės pasirodymą įvertino šiemet antras MVP rinkimuose likęs „Philadelphia 76ers“ centras Joelis Embiidas.

„Jis labai geras krepšinio žaidime“, – ironiška žinute apie S.Curry fenomenalumą pasidalino prancūzas Nicolas Batumas, referuodamas į „Warriors“ trenerio Steve'o Kerro atsakymą į ESPN reporterės klausimą po pirmojo kėlinio, kai ši paklausė, kas lėmė puikią S.Curry rungtynių pradžią.

„Jis labai geras krepšininkas“, – tuomet teigė S.Kerras.

„Andrew Wigginsas buvo fantastiškas šiose rungtynėse. Stephas yra tiesiog pamišęs. Manau, kad „Warriors“ kažką surado su netradiciniais penketais šiose rungtynėse. 2-2, kokia serija!“ – sureagavo ir buvęs „Warriors“ centras bei NBA čempionas iš Australijos Andrew Bogutas.

„30-asis yra blogas vyrukas“, – trumpa žinute pasidalino Jono Valančiūno komandos draugas „New Orleans Pelicans“ klube CJ McCollumas.

Daugiau NBA žaidėjų reakcijų po nuostabaus S.Curry pasirodymo:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius