Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 29

Po sezono rungtynių – „Magic“ trenerio liaupsės I.Brazdeikiui

Ignas Brazdeikis sužaidė bene geriausias rungtynes šiame sezone, o po jų sulaukė ir „Orlando Magic“ klubo vyriausiojo trenerio liaupsių.
Ignas Brazdeikis
Ignas Brazdeikis / „Scanpix“/AP nuotr.

23-ejų lietuvis akistatoje prieš „Cleveland Cavaliers“ per beveik 23 minutes pelnė 13 taškų (6/7 dvit., 0/3 trit., 1/2 baud.), atkovojo 4 kamuolius ir du kartus prasižengė.

Jis pakartojo savo sezono rezultatyvumo rekordą ir tik ketvirtą sykį šiame sezone pasiekė dviženklio rezultatyvumo ribą. Be to, jam esant aikštėje „Magic“ pelnė 10 taškų daugiau nei varžovai, nors galiausiai Orlando ekipa patyrė nesėkmę 101:107.

„Antras penketas su Brazdeikiu suteikė mums didelį postūmį ir gerai išpildė tai, ką jiems suplanavome, – po rungtynių sakė I.Brazdeikio komandos treneris Jamahlas Mosley. – Starto penketo žaidėjai palaikė juos, nes turime vienas kitą labai palaikančią komandą.“

I.Brazdeikis šį sezoną pasireikšti gavo mažiau nei pusėje „Magic“ rungtynių – 36 iš 76, – bei jose vidutiniškai renka po 3,5 taško ir 1,3 atkovoto kamuolio per 9,8 minutės.

„Tiesiog buvau agresyvus. Mano komandos draugai pasitikėjo manimi, leido man kurti, o aš sugebėjau gerai veržtis į baudos aikštelę“, – po sėkmingų rungtynių prieš „Cavaliers“ sakė lietuvis.

Didesnę dalį sezono jis, kaip ir keli kiti „Magic“ žaidėjai, I.Brazdeikis praleido G lygos „Lakeland Magic“ komandoje. Tai, anot lietuvio, jam praverčia ir žaidžiant NBA ekipoje.

„Ši organizacija daro gerą darbą su G lygos komanda. Joje mes bandome atkartoti tai, ką darome čia, Orlande. Žaisdami ten sukūrėme tarpusavio ryšį, kuris mums padeda ir čia, o to nori ir treneris – kad žaistume teisingai ir taip kietai, kaip tik galime“, – sakė I.Brazdeikis.

Tiesa, nepaisant lietuvio pastangų, „Magic“ jau seniai neteko šansų patekti į atkrintamąsias. Su 20 pergalių ir 56 pralaimėjimais Orlando ekipa Rytų konferencijoje yra paskutinė ir dalinasi blogiausios NBA komandos statusą su „Houston Rockets“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius