Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pokyčiai: vienos iš blogiausių NBA komandų treneriui rastos kitos pareigos

Praėjus vos kelioms dienoms nuo tada, kai su vyriausiuoju treneriu atsisveikino vieni NBA lyderių „Milwaukee Bucks“, pokyčių nusprendė imtis ir viena prasčiausių lygos ekipų „Washington Wizards“.

Pranešta, kad JAV sostinės klubo vyr. treneriu dirbęs Wesas Unseldas jaunesnysis traukiasi iš šių pareigų ir nuo šiol dirbs komandos vadovybės gretose. 48-erių specialistui numatomos patarėjo pareigos.

Legendinio NBA žaidėjo ir trenerio Weso Unseldo vyresniojo sūnus „Wizards“ treniravo nuo 2021 m. vasaros ir per du su puse sezono iškovojo 77 pergales bei patyrė 130 pralaimėjimų.

Šį sezoną Vašingtono klubas yra iškovojęs vos 7 pergales per 43 susitikimus ir Rytų konferencijoje užima priešpaskutinę 14-ąją vietą.

„Esu dėkingas už galimybę dirbti „Washington Wizards“ vyriausiuoju treneriu. Žiūriu į naują galimybę dirbti organizacijos progreso vardan“, – oficialiame pranešime teigė W.Unseldas.

„Wizards“ pranešė, kad apie naują vyr. trenerį paskelbs ketvirtadienio vakarą, bet tai bus tik laikinai pareigas eisiantis strategas. Naujo trenerio paieškas JAV sostinės komanda atnaujins vasarą.

Primename, kad prieš kelias dienas su vyr. treneriu Adrianu Griffinu atsisveikino ir „Bucks“, nors Rytų konferencijoje užėmė antrąją vietą. Buvusį trenerį Milvokio ekipa pakeitė patyrusiu specialistu Docu Riversu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius