Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 20

Potencialus naujokų biržos Nr.1 žengia į NBA

Džordžijos universiteto gynėjas Anthony Edwardsas penktadienį pranešė, jog palieka studijas, nes žengs į NBA. „Aš noriu teikti paraišką 2020 metų NBA naujokų biržai, – 24/7 Sports sakė A.Edwardsas. – Manau, kad turėčiau eiti Nr.1, nėra abejonių. Tai vienintelė pozicija, apie kurią aš galvoju.“
Anthony Edwardsas
Anthony Edwardsas / „Scanpix“ nuotr.

A.Edwardsas jau pasirinko krepšinio agentūrą „Octagon Basketball“, kuri atstovauja daug NBA žaidėjų, tarp jų Gianniui Antetokounmpo ir Stephenui Curry.

18-metis yra universalus atakuojantis gynėjas, NCAA varžybose šį sezoną rinkęs po 19,1 taško, atkovojęs po 5,2 kamuolio, atlikęs po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

ESPN sudarome naujokų biržos reitinge pastaruoju metu jis buvo rašomas pirmas.

196 cm ūgio žaidėjas atsiskleidė per debiutinį sezoną NCAA. Per ketverių rungtynių atkarpą jis įmetė 36, 32, 29 ir 26 taškus.

Iš Atlantos kilęs 18-metis pasižymi gebėjimais diriguoti žaidimui, jam nesvetimas įžaidėjo vaidmuo, taip pat vertinamas dėl gynybos įgūdžių.

Vaikystėje amerikietišką futbolą žaidęs vaikinas svajojo tapti šio sporto žvaigžde, bet dabar jis turi rimtų ambicijų NBA.

„Jaučiu, kad turiu tinkamas fizines savybes, – sakė A.Edwardsas. – Jaučiu, kad kūnas jau pasirengęs žaisti ten, be to, aš liksiu salėje ir toliau bandysiu tapti geresniu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius