Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 10

Pralaimėjimuose skęstantis „Thunder“ klubas ėmėsi veiksmų

„Oklahoma City Thunder“ klubas – duobėje. Russello Westbrooko, Paulo George'o ir Carmelo Anthony trio kol kas lūkesčių nepateisina, o tai lėmė keturių iš eilės pralaimėjimų seriją. Kadangi rezultatai netenkina, teko imtis priemonių ir surengti uždarą komandos pasitarimą, kuriame žaidėjai ir treneriai išsikalbėjo apie problemas.
„Oklahoma City Thunder“
„Oklahoma City Thunder“ / „Scanpix“/AP nuotr.

Prieš sezoną buvo kalbama, kad būtent „Thunder“ yra favoritė mesti iššūkį NBA čempionams „Golden State Warriors“, bet 4 pergalės ir 7 pralaimėjimai sezono pradžioje tokias kalbas nuslopino.

„Į naudą buvo viską išsikalbėti. Nebūtų gerai viską taip palikti, turime būti atviri“, – apie suorganizuotą pasitarimą kalbėjo Paulas Geroge'as.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as
AFP/„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as

Įžaidėjas Raymondas Feltonas kalbėjo, kad susirinkimai sutelkia komandą ir žaidėjai vienas kitam parodo, kad yra vienas kumštis.

„Visi pasisakė, treneris taip pat. Dabar mes kažką išgyvename, bet norime išlikti kartu“, – sakė krepšininkas.

Panašiai kalbėjo ir Carmelo Anthony: „Reikia apie tai kalbėtis. Reikia pažiūrėti į problemą, būti visiems kartu, visi turi būti atsakingi.“

Klubas neskelbia, kas konkrečiai buvo aptarta susirinkime. Komanda penktadienį vakare žais rungtynes prieš „Los Angeles Clippers“, kuri į Oklahomą atvyksta be traumuotų Particko Beverley, Danilo Gallinari ir Milošo Teodosičiaus.

„Dabar viskas gali pakrypti dviem kryptimis: galime viską palikti savo galvose arba pamiršti ir judėti tolyn“, – samprotavo C.Anthony.

Jis tikino, kad tuo NBA lyga ir yra įdomi, nes komandos turi daugybę rungtynių, o situacija gali žaibiškai pasikeisti: „Žinau, kad yra skundžiamasi situacijomis, kai tenka žaisti dvi dienas iš eilės, bet kartais tokios serijos išeina į naudą.“

VIDEO: „Atsarginiai“: Mindaugas Kuzminskas iš „Knicks“ gali būti atleistas jau savaitgalį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius