Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 07

R.Rondo neplanuoja iš L.Ballo atimti vietos starto penkete, bet tikisi žaisti NBA finale

Kartu su LeBronu Jamesu prie „Los Angeles Lakers“ prisijungęs Rajonas Rondo sako nesitikįs išstumti Lonzo Ballo iš starto penketo – jam svarbiausia laimėti.
Rajonas Rondo ir Lonzo Ballas
Rajonas Rondo ir Lonzo Ballas / „Scanpix“ nuotr.

„Esu čia tam, kad padėčiau laimėti. Bet kokiu būdu. Bet kurioje situacijoje, kokioje atsidurčiau“, – per susitikimą su žiniasklaida kalbėjo R.Rondo.

„Taigi aš nesivaikau vietos starto penkete ar panašiai. Esu pakviestas, kad padėčiau laimėti titulą“.

R.Rondo per savo karjerą net 90 proc. rungtynių pradėjo starto penkete (697 iš 779).

L.Ballas debiutiniame savo sezone rinko po 10,2 taško ir atlikdavo po 7,2 rezultatyvaus perdavimo, tačiau šią vasarą daugiau laiko skiria kairiojo kelio gydymui nei treniruotėms.

Nuo 2014-15 m. sezono, kai paliko „Boston Celtics“, R.Rondo žaidė „Mavericks“, „Kings“, „Bulls“ ir „Pelicans“ klubuose. Praėjusį sezoną, gindamas Naujojo Orleano garbę, rinko po 8,3 taško ir atlikdavo po 8,2 rezultatyvaus perdavimo.


R.Rondo sakė, jog džiaugiasi, kad jo partneriu įžaidėjo pozicijoje bus L.Ballas – jaunas ir perspektyvus krepšininkas.

„Tikiuosi, kad padėsiu jam dar greičiau tobulėti. Ypač dabar, kai visos organizacijos lūkesčiai, susiję su juo, yra itin dideli, ir tai sukelia spaudimą“, – sakė R.Rondo.

„Mūsų abiejų tikslas – kiekvieną vakarą sudaryti kuo geresnes galimybes vaikinams atakuoti krepšį“, – pridūrė „Lakers“ naujokas.

„Scanpix“ nuotr./Rajonas Rondo
„Scanpix“ nuotr./Rajonas Rondo

R.Rondo drąsiai kalba apie tai, kad „Lakers“ bus viena favoričių laimėti žiedus, nes kitaip ir negali būti, kai komanda turi LeBroną Jamesą.

„Jis aštuonis kartus iš eilės su bet kokia komanda, kuri buvo sulipdoma aplink jį, nukeliavo iki NBA finalo. Taigi mano lūkesčiai tokie patys. Net jei „Warriors“, įsigijo DeMarcusą Cousinsą, o „Rockets“, yra tai, kas jie yra“.

„Žinoma, dar labai anksti kažką sakyti ir aš nieko nežadu, tačiau aš tikiuosi laimėti, nieko kito“, – teigė R.Rondo.

R.Rondo sako, kad „Lakers“ sudėtis bus labai universali ir demonstruos varžovams sunkiai nesupėjamą krepšinį, mat komandą sudarys nesavanaudžiai žaidėjai.

„Nesavanaudiškumas yra mano, LeBrono, Lonzo ir kitų žaidėjų kraujyje. Manau, mums bus svarbiausia rasti laisvą žaidėją“, – samprotavo 32-ejų R.Rondo, su „Lakers“ pasirašęs 1 metų 9 mln. dolerių vertės sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius