Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 19

„Raptors“ prezidentas ramina: Kawhi Leonardas yra pasirengęs ir turi ugnelę

Kawhi Leonardas dar nebendravo su žiniasklaida po persikėlimo į „Toronto Raptors“, tačiau klubo prezidentas Masai Ujiri patikino, kad naujasis komandos narys yra laimingas ir sveikas.
Kawhi Leonardas
Kawhi Leonardas / „Scanpix“ nuotr.

„Jis yra nusiteikęs ir turi teisingą požiūrį. Netrukus jis pats papasakos daugiau. Manau, kad jo viduje yra ugnelė, esame dėl to laimingi“, – sakė M.Ujiri.

Dukart geriausiai besiginančiu NBA krepšininku rinktas K.Leonardas tapo vienu skambiausių vasaros perėjimų. Į „Raptors“ jis atvyko iš „San Antonio Spurs“ kartu su Danny Greenu, o į Teksasą buvo išsiųsti DeMaras DeRozanas, Jakobas Poeltlas bei naujokų biržos šaukimas.

27-rių K.Leonardas su „Raptors“ treneriais jau dirbo Los Andžele, o keletą kartų lankėsi ir Toronte.

„Scanpix“ nuotr./Kawhi Leonardas
„Scanpix“ nuotr./Kawhi Leonardas

„Krepšinio žmogus. Jis tiesiog myli šį žaidimą, nori žaisti ir yra kovingas. Iškart gali pasakyti, kad jis labai konkurencingas. Viskas jo gyvenime yra dėl krepšinio. Kai tik pradedi kalbėti apie krepšinį, jo žvilgsnis pasikeičia“, – apie naujoką pasakojo „Raptors“ prezidentas.

Komandos treniruočių stovykla prasidės kitą savaitę Vankuveryje, o M.Ujiri tikina, kad jokių išskirtinių sąlygų naujokas nesulauks.

„Nieko nedarysime kitaip, būsime savimi. Nenoriu kalbėti apie jo ir „Spurs“ situaciją, nes apie tai daug nežinau. Jis tylus vaikis. Toks jau jis yra, negalime visi būti vienodi. Šalia jo nėra palaikymo, jo nesupa daugybė žmonių. Jis koncentruojasi tik į krepšinį, jis – krepšinio narkomanas“, – K.Leonardą apibūdino M.Ujiri.

Toronto ekipos vadovas sakė, kad sprendimas dėl K.Leonardo ir D.DeRozano mainų buvo sudėtingas. Ilgametis D.DeRozano bičiulis Kyle'as Lowry atsisakė kalbėti apie mainus per JAV rinktinės treniruočių stovyklą Las Vegase.

„Kyle'as ir DeMaras yra artimi, todėl jis priėmė tai jautriai. Tai jam buvo sukrėtimas. Tikiu, kad krepšinio prasme Kyle'as visada yra pasirengęs, jis sunkiai dirba“, – apie komandoje likusį įžaidėją sakė M.Ujiri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius