-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 07

NBA bomba: „Raptors“ iškeitė Joną Valančiūną

„Toronto Raptors“ išmainė Joną Valančiūną „Memphis Grizzlies“ komandai, kuri į Kanadą išsiuntė Marcą Gasolį. Mainus, kurie įvyko likus mažiau nei valandai iki lango pabaigos, patvirtino 24sek šaltiniai.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“/AP nuotr.

Toronto klubas už Marcą Gasolį atiduos Joną Valančiūną, Deloną Wrightą, CJ Millesą ir 2024 metų antrojo rato šaukimą.

Kanados klubą veikti pastūmėjo greičiausiai ir konkurentų Rytų konferencijoje veiksmai. Šio lango metu pasistiprino „Bucks“ ir „76ers“ komandos.

Iki mainų likus valandai J.Valančiūnas jau kalbėjo, kad yra pasirengęs sugrįžti į aikštę ir padėti „Raptors“, o mainų gandus stūmė į šalį.

„Jau tiek kartų mane mainė, kad nebežiūriu į juos. Žinau tik vieną dalyką – mes turime gerą komandą ir gerą ateitį. Aš tik noriu žaisti krepšinį ir laimėti rungtynes. Aš myliu Torontą ir noriu čia pasilikti“, – nuoširdžiai pasisakė uteniškis.

Nuo gruodžio 12-osios dėl išnarinto nykščio traumos J.Valančiūnas nežaidė, bet buvo pasirengęs išbėgti į aikštę šios nakties rungtynėse su „Atlanta Hawks“. Galiausiai „Raptors“ paskelbė, kad lietuvis nežais.

J.Valančiūnas iki traumos žaidė bene produktyviausią sezoną karjeroje – per vid. 18,8 minutės spėjo rinkti 12,8 taško (57,5 proc. met.), 7,2 atkovoto kamuolio, po 1 rezultatyvų perdavimą ir 0,8 blokuoto metimo.

Toronto klubas 2011 metais pakvietė J.Valančiūną penktuoju šaukimu. Nuo to laiko lietuvis tapo vienu svarbiausiu „Raptors“ žaidėjų ir kartu su Kyle'u Lowry buvo ilgiausiai komandoje esantys krepšininkai.

Gandai apie mainus J.Valančiūną supo beveik kiekvieno lango metu, bet tikrove nevirsdavo. Kalbos, kad „Raptors“ Joną išmainys būtent į Marcą Gasolį sukosi ir anksčiau.

Memfio klubas Vakarų konferencijoje šiuo metu užima priešpaskutinę vietą. „Grizzlies“ yra iškovoję 22 pergales ir patyrę 33 pralaimėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius