Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 08

Rytų paveikslas aiškus: „Nets“ ir „Magic“ gavo bilietus į atkrintamąsias kovas

NBA čempionato tęsinyje Orlande penktadienį du klubai – „Brooklyn Nets“ (33-36) ir „Orlando Magic“ (32-38) oficialiai užsitikrino kelialapius į atkrintamąsias varžybas.
„Brooklyn Nets“ užsitikrino bilietą į NBA atkrintamąsias varžybas.
„Brooklyn Nets“ užsitikrino bilietą į NBA atkrintamąsias varžybas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dar prieš porą metų „Nets“ ateities perspektyvos atrodė labai niūrios, bet dabar klubas ir be traumuotų žvaigždžių džiaugiasi patekimu į stipriausių Rytų komandų aštuonetą.

Pastaruoju metu tai buvo laiko tik laiko klausimas, o penktadienį Bruklino krepšininkai oficialiai gavo kelialapį į atkrintamąsias, kai 119:106 įveikė „Sacramento Kings“ (29-40).

„Gera yra pačiam iškovoti bilietą į atkrintamąsias, – sakė „Nets“ treneris Jacque Vaughnas. – Juokauju savo vaikinams, kad man patinka, kai kas išskalbia už mane, bet tai neatstoja jausmo, kai padarai tai pats. Mes pasirūpinome savo reikalais patys.“

„Nets“ pasiekė trečią pergalę per penktąsias NBA čempionato tęsinio rungtynes, nors komandos superžvaigždės Kyrie Irvingas ir Kevinas Durantas vis dar nerungtyniauja dėl traumų.

Beje, K.Durantui „Nets“ patekimas į atkrintamąsias varžybas pridėjo 1 mln. dolerių premiją, kaip buvo įrašyta kontrakte, nors dėl traumos šį sezoną jis nesužaidė nė vieno mačo.

Penktadienį „Nets“ komandai Caris LeVertas pelnė 22 taškus, Joe Harrisas 21. Naudingai žaidė ir latvis Rodionas Kuručas, pelnęs 8 taškus ir atkovojęs 7 sykius kamuolį.

„Kings“ neišgelbėjo serbo Bogdano Bogdanovičiaus surinkti 27 taškai.

„Scanpix“/AP nuotr./Bogdanas Bogdanovičius ir Rodionas Kuručas.
„Scanpix“/AP nuotr./Bogdanas Bogdanovičius ir Rodionas Kuručas.

Penktadienį ramiau pasijuto ir „Orlando Magic“ krepšininkai, pralaimėję 101:108 „Philadelphia 76ers“ (42-27), bet sulaukę palankių žinių.

Devintą vietą Rytuose užimanti „Washington Wizards“ komanda (24-45) 107:118 nusileido „New Orleans Pelicans“ (30-39) ir tapo pirmąja NBA tęsinio ekipa, kuri nebeturi šansų patekti į atkrintamąsias varžybas.

Bet savo traumuoto lyderio Bradley Bealo ir Orlande atsisakiusio žaisti snaiperio iš Latvijos Daviso Bertanio žaidžiantis Vašingtono klubas pralaimėjo visus 5 mačus Orlande.

Visi penktadienio NBA rungtynių rezultatai:

„Memphis Grizzlies“ – „Oklahoma City Thunder“ 121:92

„San Antonio Spurs“ – „Utah Jazz“ 119:111

„Brooklyn Nets“ – „Sacramento Kings“ 119:106

„Philadelphia 76ers“ – „Orlando Magic“ 108:101

„New Orleans Hornets“ – „Washington Wizards“ 118:107

„Boston Celtics“ – „Toronto Raptors“ 122:100.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius