Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 20

S.Pippeno džiaugsmas ir skausmas: vienam sūnui ruošiantis į NBA, kitą išlydėjo anapilin

NBA legendos Scottie Pippeno gyvenime pastaruoju metu – ir džiaugsmo, ir skausmo kupinos akimirkos. Kol vienas iš jo sūnų ruošiasi kelionei į stipriausią pasaulio lygą, kito šešiskart NBA čempionas neteko dėl klastingos ligos.
Temos: 2 NBA Scottie Pippen

55-erių krepšininkas, geriausiai žinomas iš laikų „Chicago Bulls“ klube, instagrame pasidalino skaudžia žinia – mirė jo pirmagimis sūnus Antronas.

33-ejų vyro, kadaise taip pat svajojusio tapti NBA žaidėju, gyvybę pasiglemžė lėtinė astma, kuri atėmė iš A.Pippeno ir didžiausią gyvenimo siekį.

„Mano širdis dūžta pranešant, kad vakar atsisveikinau su savo pirmagimiu sūnumi Antronu. Mes dalinomės meile krepšiniui ir daugybę kartų kalbėjomės apie šį žaidimą. Antronas kentėjo nuo lėtinės astmos ir jeigu ne ji, tikrai tikiu, kad jis būtų patekęs į NBA. Tačiau ji Antrono nepalaužė – jis buvo pozityvus ir sunkiai dirbo. Didžiuojuosi tuo, kokiu žmogumi jis tapo.

Prašau, melskitės už jo mamą Karen ir visą jo šeimą ir draugus. Gera širdis ir nuostabi siela išėjo gerokai per anksti. Myliu tave, sūnau, ilsėkis, kol vėl susimatysime“, – instagrame rašė S.Pippenas.

NBA legenda, karjerą baigusi 2004-aisiais, sūnaus Antrono su pirmąja žmona Karen susilaukė 1987-aisiais. Pora po trejų metų išsiskyrė, tačiau Scottie palaikė šiltus ir artimus santykius su savo pirmagimiu.

Asmeninė tragedija S.Pippeną ištinka jau ne pirmą kartą – dar 1994 metais jis neteko ir vos gimusios dukters Tyler, kurios gyvybė užgeso vos po devynių dienų.

Šįkart siaubinga žinia buvusį krepšininką pasivijo tuo metu, kai jis džiaugėsi dėl kito sūnaus sėkmės.

20-metis Scotty Pippenas jaunesnysis, S.Pippeno sūnus iš dabar jau taip pat nutrūkusios santuokos su Larsa Younan, neseniai paskelbė dalyvausiantis šių metų NBA naujokų biržoje.

Vanderbilto universiteto gynėjas apie tai pranešė socialiniuose tinkluose.

„Visi turime svajonių, o aš pasiruošęs vaikytis savosios“, – svajingai rašė jaunasis Pippenas.

Tiesa, jam vieta tarp 60-ties žaidėjų, kurie išgirs savo pavardes šių metų biržoje, kol kas neprognozuojama.

Scottie Pippenas iš viso susilaukė aštuonių atžalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius