Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 15

Serijos X faktorius? „Celtics“ konferencijos finale turėtų sulaukti vieno lyderių sugrįžimo

Jau artėjančią naktį startuos NBA Rytų konferencijos finalo serija tarp „Boston Celtics“ ir „Miami Heat“ klubų. Ir nors pirmajame susitikime dar nežais, vėlesnėje serijos stadijoje į aikštę turėtų sugrįžti ir vienas „Celtics“ lyderių Gordonas Haywardas.
Gordonas Haywardas
Gordonas Haywardas / „Scanpix“ nuotr.

30-metis puolėjas, reguliariajame sezone rinkęs po 17,5 taško per susitikimą, traumą patyrė pačiame pirmajame atkrintamųjų varžybų mače.

G.Haywardas rungtynėse su „Philadelphia 76ers“ stipriai pasisuko čiurną ir buvo prognozuota, kad dėl to negalės rungtyniauti bent 4-6 savaites.

Trumpam palikęs „burbulą“, amerikietis praėjusią savaitę vėl prisijungė prie komandos ir jau treniruojasi, bet žaisti dar kurį laiką negalės. Tiesa, anot „Celtics“ trenerio Brado Stevenso, G.Haywardas jau treniruojasi visa jėga ir nebeturi riboti svorio, tenkančio traumuotai čiurnai.

Sugrįžus G.Haywardui „Celtics“ pagaliau turėtų pilną sudėtį. Puolėjas, Bostone rungtyniaujantis trečią sezoną, įprastai rungtynes pradeda starto penkete kartu su Kemba Walkeriu, Jaylenu Brownu, Jaysonu Tatumu ir Danieliu Theisu.

Tiesa, bent jau kol kas atkrintamosiose „Celtics“ G.Haywardo trūkumas nesukliudė – Bostono klubas pirmajame etape 4:0 parbloškė „76ers“, o konferencijos pusfinalyje dramatiškai 4:3 perlipo čempionų titulą gynusių „Toronto Raptors“ barjerą.

Pirmosios Rytų konferencijos finalo rungtynės vyks artimiausią naktį 1.30 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius