-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 30

Skandalas NBA – klubo vadovas iš netikrų paskyrų „Twitter“ įžeidinėjo savo komandos žaidėjus

NBA purto naujas skandalas, kokio sporto pasaulyje dar nėra buvę. „Philadelphia 76ers“ klubo prezidentas Bryanas Colangelo yra kaltinamas kūręs netikras „Twitter“ paskyras, kad galėtų anonimiškai įžeidinėti savo komandos krepšininkus.
Bryanas Colangelo
Bryanas Colangelo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Filadelfijos klubas pradėjo nepriklausomą tyrimą, kai portale „The Ringer“ buvo mesti kaltinimai B.Colangelo, kuris neva kūrė netikras „Twitter“ anketas, kad komentaruose galėtų ginti savo priimtus komplektacijos sprendimus ir kritikuoti žaidėjus.

Krepšinio naujienų portalas pateikia galimus B.Colangelo įrašus, kurie buvo nukreipti prieš „76ers“ žaidėjus Joelį Embiidą ir Markelle Fultzą bei komandą jau palikusius Jahlilą Okaforą ir Nerlensą Noelį.

Pats klubo prezidentas tikino, kad jam priklauso tik viena iš pateiktų paskyrų (@Phila1234567) ir atmetė kitų keturių naudojimą.

„Aš niekada nieko neskelbiu socialiniuose tinkluose, bet naudoju juos, kad galėčiau sekti įvykius krepšinio pasaulyje. Tam ir naudojau vieną iš paskyrų, tačiau mane labai žeidžia šie kaltinimai, nes aš tikrai neturiu nieko bendro su kitomis išvardintomis paskyromis“, – aiškino pats B.Colangelo.

Minėtose paskyrose buvo kritikuojamas J.Embiido ego, M.Fultzo pataikymas, buvo tikinama, kad J.Okaforo mainai sugriuvo, nes aukštaūgis nepraėjo medicininės patikros ir pavadino N.Noelį „savanaudišku panku“.

J.Embiidas ESPN teigė, kad su juo susisiekė komandos vadovas ir neigė, kad tai jis dergė savo komandos žaidėjus.

Šiose paskyrose buvo kritikos ir „Toronto Raptors“ prezidentui Masai Ujiri, kuris ir pakeitė B.Colangelo Toronte. Kai Jonas Valančiūnas buvo pašauktas NBA naujokų biržai, klubui dar vadovavo B.Colangelo.

AP/Scanpix nuotr./Jonas Valančiūnas ir „Raptors“ prezidentas Bryanas Colangelo.
AP/Scanpix nuotr./Jonas Valančiūnas ir „Raptors“ prezidentas Bryanas Colangelo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius