Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 08

Smūgis „Rockets“ – Nene šį sezoną nebežais

„Houston Rockets“ klubas pranešė prastą naujieną. Komandos „centras“ Nene dėl patirtos kirkšnies raumens traumos savo komandai šį sezoną nebepadės. Šiuo metu „Raketos“ kaunasi Vakarų konferencijos pusfinalyje su „San Antonio Spurs“.
Nene
Nene / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nors „Rockets“ laimėjo ketvirtąsias serijos iki keturių pergalių rungtynes ir išlygino seriją ties 2-2, tačiau Nene praradimas komandai yra labai skaudus.

Nedaug aukštaūgių turinčioje „Rockets“ ekipoje per 9 atkrintamųjų rungtynes Nene rinko po 10 taškų, krepšį atakuodamas net 70-ies procentų taiklumu, bei 4,7 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Brazilas nėra toks svarbus žaidėjas serijoje su „Spurs“, tačiau pirmajame etape su „Oklahoma City Thunder“ Nene žaidė itin puikiai. Vienose rungtynėse jis surinko net 28 taškus (12/12 dvit.), o seriją užbaigė su beveik 14 taškų vidurkiu ir 85 proc. metimų taiklumu.

„Rockets“ pranešė, kad traumos rimtumas dar nėra nustatytas, gali būti, kad Nene bus reikalinga operacija.

„Spurs“ gretose šioje serijoje ir iki sezono pabaigos nebežais Tony Parkeris, jau praleidęs ir ketvirtąsias serijos rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius