Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 26

Spaudos konferencijoje – LeBrono išpažintis apie MJ įtaką jo žaidimui

Praėjusią naktį „Cleveland Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas pasiekė savo aštuntąjį NBA finalą karjeroje bei pagerino atkrintamųjų rekordą, kuris daugelį metų priklausė legendiniam Michaelui Jordanui. Savo pasiekimu negalintis patikėti „karalius“ spaudos konferencijoje atskleidė, jog krepšinį pamilo tik dėl legendinio „Chicago Bulls“ gynėjo.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

L.Jamesas praėjusią naktį mače su „Celtics“ įmetė 35 taškus, o tai jam padėjo tapti visų laikų rezultatyviausiu krepšininku NBA atkrintamosiose. „Karalius“ ne tik pateko į savo trečiąjį superfinalą paeiliui, bet ir pralenkė legendinį M.Jordaną.

„Visų pirma, tai šį numerį nešioju tik dėl Michaelo. Manau, kad krepšinį įsimylėjau tik dėl Mike'o. Nuo mažens žavėjausi jo pasiekimais ir niekada neįsivaizdavau, kad galėsiu būti panašiame lygyje. Jis man atrodė kaip Dievas.

Dėl šios priežasties aš savo žaidimą lipdžiau aplink kitus krepšininkus. MJ rekordą atkrintamosiose aš pasiekiau būdamas savimi. Man nereikia pelnyti labai daug taškų, jog padaryti įtaką žaidimui. Apie tai galvojau nuolat. Kaip tai pasiekti?

Rezultatyvumas man niekada nebuvo pirmoje vietoje, o tai man padėjo atsidurti ten, kur aš esu dabar.

Sunku patikėti, jog esu lyginamas su geriausiu krepšininku istorijoje, o tai labai sunku apibūdinti žodžiais.

Juk dėl Michaelo aš pradėjau žaisti krepšinį, mėtyti atsilošus, nešioti raudonai juodus batelius ir pan. Tik mano plaukai dar nėra nuplikę, bet tai nutiks jau netrukus (juokiasi).“

VIDEO: LeBrono Jameso spaudos konferencija

L.Jamesas ir „Cavaliers“ NBA superfinalą pradės birželio 1-ąją, o jau trečius metus iš eilės jų varžovas bus „Warriors“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius