Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 15

Sportuoti „burbule“ pradėjęs D.Sabonis jaučia skausmus, bet maistu nesiskundžia

Domantas Sabonis, kaip ir keli šimtai kitų NBA krepšininkų, jau įsikūrė „Disney World“ pramogų parke Floridoje, kur ruošiasi netrukus prasitęsiančiam 2019–2020 m. NBA sezonui. Lietuvis po pirmųjų kelių dienų vadinamajame „burbule“ pasidalijo savo įspūdžiais.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

Paskutines rungtynes „Pacers“ žaidė dar kovo 10 dieną.

Nuo tada lygą įšaldė karantinas, o žaidėjai ilgą laiką galėjo treniruotis tik individualiai.

Galiausiai, praėjusią savaitę susirinkę greta Orlando esančiame pramogų parke „Pacers“ krepšininkai vėl kibo į komandines treniruotes, o jos nepraėjo be skausmų.

Dvejas 12 minučių trukmės rungtynes tarpusavyje sužaidę „Pacers“ žaidėjai, anot trenerio Nate'o McMillano, jautė lengvus skausmus, o D.Sabonis taip pat pripažino pajutęs treniruočių pasekmes.

„Šiek tiek skaudėjo, – sakė lietuvis, šį sezoną tapęs tikru „Pacers“ lyderiu ir debiutavęs NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse. – Pirmą kartą žaidėme penkiese prieš penkis, žaidėme kietai, tad jaučiau skausmą.

View this post on Instagram

Bubble Life ????

A post shared by Domantas Sabonis (@dsabonis11) on

Nepaisant to, jaučiausi puikiai. Matau, kad vyrukai padarė puikų darbą išlaikydami sportines formas per karantiną. Galime iš karto ruoštis rungtynėms, negalvodami apie tai, kaip įgauti formą.

Sužaidėme dvejas rungtynes ir beveik nereikėjo stabdymų, visi jautėsi gerai. Kaip pirmam kartui visai neblogai, ypač po to, kai dvi dienas reikėjo praleisti kambariuose izoliavusis.“

Tiesa, treniruotėse lietuviui ir kitiems „Pacers“ žaidėjams dar tenka pasikankinti, o valgomajame jokių problemų Indianos atstovams neiškilo.

Kol daugelis kitų NBA krepšininkų skundėsi jiems tiekiamu maistu, „Pacers“ nariai nesureikšmino patiekalų kokybės bei mėgavosi puikiomis sąlygomis.

„Maistas ne toks jau blogas“, – patikino lietuvis.

Jam pritarė ir N.McMillanas net pareiškęs, kad tai, ko gero, yra „sveikiausias maistas, kurį jis valgė per pastaruosius metus“.

„Pacers“ pirmosios kontrolinės rungtynės prieš sezono pratęsimą laukia liepos 23-ąją, o pirmą oficialų reguliaraus sezono mačą Indianos krepšininkai žais rugpjūčio 1-ąją.

Su 39 pergalėmis ir 26 pralaimėjimais „Pacers“ Rytų konferencijoje užima 5-ąją vietą, bet per likusias aštuonerias rungtynes gali pakilti iki trečios, o nukristi iki šeštos pozicijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius