Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 11

„Spurs“ dar nežino, ar Kawhi Leonardas galės žaisti šeštosiose rungtynėse

„San Antonio Spurs“ klubas kol kas dar nežino, ar naudingiausias ir rezultatyviausias komandos žaidėjas Kawhi Leonardas galės rungtyniauti šeštosiose NBA Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynėse su „Houston Rockets“.
Kawhi Leonardas
Kawhi Leonardas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

22 taškus ir 15 atkovotų kamuolių penktosiose rungtynėse surinkęs „Spurs“ vedlys trečiojo ketvirčio viduryje užmynė ant Jameso Hardeno kojos, pasitempdamas čiurną. Jis bandė žaisti trumpomis atkarpomis, tačiau galiausiai sėdo ant suolo ir per pratęsimą aikštėje nepasirodė.

„Spurs“ laimėjo rungtynes 110:107 ir dabar yra per žingsnį nuo konferencijos finalo.

Po mačo K.Leonardas žurnalistams teigė, kad tikrai bus pasirengęs šeštosioms rungtynėms, tačiau pranešama, kad „Spurs“ mačui savo lyderį registravo „su klaustuku“ (questionable).

Šeštosios serijos rungtynės Hjustone vyks ketvirtadienį (Lietuvos laiku – naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, 3:00 val.).

Serijoje su „Rockets“ K.Leonardas žaidžia po 36 minutes ir renka po 23,8 taško, 9,8 atkovoto kamuolio ir 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius