-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 07

Stephenas A. Smithas: „Kevinas Durantas sugadino NBA reguliarųjį sezoną“

Vasarą į NBA vicečempionę „Golden State Warriors“ atvyko vienas geriausių lygos krepšininkų Kevinas Durantas, o tai susilaukė nemažai kritikos iš krepšinio gerbėjų bei ekspertų. Šis sprendimas itin nepatiko ESPN apžvalgininkui Stephenui A. Smithui, kuris prieš keletą mėnesių žaidėją išpeikė, o šį kartą pyko ant pačios komandos, kuri sugadino visą reguliariojo sezono intrigą.
Draymondas Greenas ir Kevinas Durantas
Draymondas Greenas ir Kevinas Durantas / USA Today Sports

„Bandžiau žiūrėti Ouklando komandos rungtynes ir man buvo šlykštu. K.Durantas sugadino reguliarųjį sezoną, – tiesioginiame eteryje teigė S.A.Smithas. – Suprantu, jog nėra žinoma, kas iškovos NBA titulą, o atkrintamosios taip pat gali būti neblogos.

„Warriors“ rungtynėse su „Clippers“ po dviejų kėlinių pirmavo rezultatu 71:33. Blake'as Griffinas gavo techninę pražangą sėdėdamas ant suolo, Chrisas Paulas jau nerungtyniavo, o DeAndre Jordanas buvo patenkintas savo iškovotu aukso medaliu olimpiadoje.

Jiems prieš šią ekipą nebuvo jokių šansų. Reguliarusis sezonas sugadintas! Vienas iš trijų geriausių krepšininkų planetoje perėjo į komandą, kuri pasiekė pergalių rekordą reguliariajame sezone. Jis prisijungė prie vieno geriausių gynėjų duetų per visą istoriją. Tai nesąžininga.

Ši komanda gali sumesti po 120 taškų kiekvieną vakarą. Ar jūs to norite? Ar tai yra įdomu žiūrėti? Aš ketinu stebėti visas kitas komandas. Tikrai nežiūrėsiu „Warriors“ rungtynių reguliariajame sezone. Jis yra per geras krepšininkas šiai ekipai.

Jis perėjo į komandą, kuriai pralaimėjo Vakarų konferencijos finale. Gal esu senamadiškas, tačiau vertinu krepšininkus, kurie nori varžytis tarpusavyje, o šis vyrukas prisijungė prie savo priešų.“

K.Durantas „Warriors“ klube šiąnakt sužaidė savo rezultatyviausias rungtynes, kuriose pelnė 25 taškus. Ouklando superkomanda vadinama pagrindine favorite laimėti NBA čempionų žiedus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius