-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 25

Stepheno Curry kelio trauma – laukiama tyrimų, tikimasi ne geriausių žinių

„Golden State Warriors“ komandos lyderis Stephenas Curry ketvirtosiose NBA atkrintamųjų varžybų serijos rungtynėse su „Houston Rockets“ susižeidė kelį ir gali gana ilgam laikui iškristi iš rikiuotės. Serijoje su „Rockets“ snaiperis greičiausiai nerungtyniaus.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Viena San Fransisko radijo stotis, kurios informaciją cituoja ESPN, praneša, kad S.Curry pasitempė dešiniojo kelio raiščius.

JAV šiuo metu vis dar yra naktis, tad oficialios informacijos apie S.Curry traumą nėra, mat dar neatlikti tyrimai, tačiau aišku, kad snaiperio tausojimas antroje mačo pusėje buvo ne tik „dėl viso pikto“.

„Warriors“ treneris Steve'as Kerras po mačo teigė, kad jam buvo gaila, kad S.Curry negalėjo grįžti į aikštę. Anot trenerio, žaidėjas buvo labai nuliūdęs.

Aukštaūgis Draymondas Greenas teigė, kad penktosiose rungtynėse „Warriors“ versis be savo lyderio.

„Ouklande turime eiti į aikštę su vieninteliu tikslu – laimėti rungtynes. Žinome, kad greičiausiai žaisime be Stepheno, bus nelengva, tačiau turime laimėti. Svarbiausia negalvoti, kad esame namuose, tad viskas jau baigta“, – po pergalės ketvirtajame susitikime kalbėjo D.Greenas.

JAV žiniasklaida spekuliuoja, kokias pasekmes gali turėti S.Curry trauma.

Greičiausiai net ir lengviausio lygio raiščių patempimas „Warriors“ lyderį priverstų be krepšinio praleisti bent kelias dienas. Pilnai pasveikti gali reikėti ir dviejų savaičių.

Tai reiškia, kad S.Curry ne tik praleistų likusias serijos su „Rockets“ rungtynes (kad ir kiek jų bebūtų), bet ir mažiausiai pusę konferencijos pusfinalio serijos. Jame „Warriors“ greičiausiai lauks „Los Angeles Clippers“ barjeras.

VIDEO: Stephen Curry injures Knee on Awkward Slip | Warriors vs Rockets | Game 4 | 2016 NBA Playoffs

Jeigu trauma būtų sunkesnė, II lygio, gydymas gali trukti ir iki mėnesio. Šį sezoną „Utah Jazz“ legionierius Rudy Gobertas dėl II lygio raiščių patempimo nežaidė nuo gruodžio 2-osios iki sausio 7-osios.

Teigiama, kad be S.Curry „Warriors“ kone prieš visas varžoves kelyje link antro NBA čempionų titulo prarastų neginčijamos favoritės statusą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius