Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 01

Steve'as Kerras vis dar jaučia stiprius nugaros skausmus

„Golden State Warriors“ generaliniam vadybininkui Bobui Myersui ir visai Ouklando ekipai jau mažiau nei po mėnesio prasidės naujasis NBA sezonas ir ikisezoninės rungtynės. Šios komandos pavadinimas vasarą žiniasklaidoje mirgėjo bene daugiausiai, o šį kartą pranešama, kad „karių“ vyriausiasis treneris Steve'as Kerras vis dar turi rimtų nugaros problemų.
Steve'as Kerras
Steve'as Kerras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

S.Kerras praėjusių metų spalio mėnesį paliko „Warriors“ treniruočių stovyklą dėl sveikatos problemų, o reguliariajame sezone praleido net 43 rungtynes. Tiesa, jį pakeitęs Luke'as Waltonas sugebėjo atvesti klubą į 39 pergales, o vėliau S.Kerrui atiteko ir Metų trenerio apdovanojimas.

„Manau, kad jis jaučiasi geriau nei pernai, tačiau jam vis dar labai skauda nugarą, – teigė B.Myersas. – Mes laukiame dienos, kuomet jis 100 proc. pasveiks. Jis vis dar atlieka reabilitaciją ir deda visas pastangas, kad būtų pasiruošęs sezonui.

Džiaugsiuosi tik tada, kai jis bus visiškai išgijęs. Tačiau tam prireiks laiko.“

Tai nėra itin blogos naujienos „Warriors“ komandai, tačiau tai yra žinia, kurios ignoruoti negalima. L.Waltonas išvyko į Los Andželą, todėl blogiausiu atveju ekipos vairas bus patikėtas naujajam asistentui Mike'ui Brownui arba Jarronui Collinsui.

Ouklando ekipai reikia sveiko S.Kerro, nes šį sezoną komandos atsarginių suolas yra gerokai silpnesnis, o Keviną Durantą į žaidimą įtraukti reikia jau nuo pat pirmųjų rungtynių. Verta paminėti, kad „Warriors“ savo sezoną pradės spalio 26-ąją maču su „Spurs“.

„Esame labai patenkinti tarpsezoniu, tačiau žinome, kad reguliarusis sezonas tikrai nebus lengvas“, – teigė B.Myersas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius