Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 26

Steve'as Nashas papildė „Golden State Warriors“ trenerių štabą

Vienas geriausių visų laikų NBA lygos įžaidėjų kanadietis Steve'as Nashas prisijungė prie NBA čempionės „Golden State Warriors“ trenerių štabo. 41 metų buvęs krepšininkas rūpinsis komandos krepšininkų tobulėjimu.
Steve`as Nashas
Steve`as Nashas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gandai apie dukart lygos MVP prisijungimą prie NBA čempionų ekipos netilo visą savaitę. Žinia oficialiai buvo paskelbta penktadienį.

„Warriors“ prezidentas Rickas Weltsas ir vyriausiasis treneris Steve'as Kerras dirbo „Phoenix Suns“ klube, kai jo lyderiu buvo S.Nashas.

„Steve'as Nashas buvo vienas geriausių gynėjų NBA lygos istorijoje ir mes esame labai laimingi, kad jis prisijungė prie mūsų komandos ir dirbs su mūsų žaidėjais.

Jis visada pasižymėjo įspūdingais individualiais sugebėjimais, tačiau krepšinį žaidė visų pirma galvodamas apie komandą. Taip į krepšinį žiūri ir mūsų ekipa“, – sakė S.Kerras.

„Suns“, „Mavericks“ ir „Lakers“ klubuose iš viso 19 metų praleidęs S.Nashas apie karjeros pabaigą pranešė kovo mėnesį.

Jis yra tik vienas iš 10-ies NBA žaidėjų, sugebėjusių laimėti du iš eilės lygos MVP titulus. S.Nashas tai padarė 2005 ir 2006 m. žaisdamas „Suns“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius