-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 30

Su A.Macijausku ir D.Songaila žaidęs NBA čempionas baigė karjerą

Dusyk NBA čempionu su „Golden State Warriors“ tapęs ir dukart NBA "All Stars" rungtynėse dalyvavęs Davidas Westas baigė krepšininko karjerą po 15 sezonų stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.
Davidas Westas
Davidas Westas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

38 metų krepšininkas didžiąją karjeros dalį praleido „New Orleans Hornets“ klube, kuriame jo komandos draugais skirtingu metu buvo ir lietuviai: iš pradžių Arvydas Macijauskas, paskui – Darius Songaila.

D.Westas taip pat žaidė „Indiana Pacers“, „San Antonio Spurs“ komandose. 206 cm ūgio puolėjo karjeros vidurkiai – 13,6 taško ir 6,4 atkovoto kamuolio.

Pastaruosius du sezonus jis prisidėjo prie „Warriors“ dviejų titulų NBA pirmenybėse. Praėjusį sezoną D.Westas pelnė po 6,8 taško ir atkovojo po 3,3 kamuolio.

Sezono viduryje jis užsiminė, kad turi ir kitų tikslų gyvenime. „Nemanau, kad mano egzistavimas pasibaigs. Man pasisekė patirti gerą krepšinio karjerą, bet ir būdamas 40-ies metų aš tikiuosi, kad gausiu dar 40 metų gyvenimo. Tai dar viena galimybė patirti kažką nauja ir nuveikti kažką svarbaus“, – sakė D.Westas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Davidas Westas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Davidas Westas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius