-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 16

Sutartį su A.Karnišovu pratęsęs „Nuggets“ savininkas regi NBA žiedus Denveryje

„Denver Nuggets“ savininkas Joshas Kroenke penktadienį paskelbė, jog klubas pratęsė sutartis su krepšinio operacijų vadovu Timu Connelly bei generaliniu vadybininku lietuviu Artūru Karnišovu.
Artūras Karnišovas
Artūras Karnišovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

T.Connelly į Denverį atvyko 2013 metais iš „New Orleans Pelicans“ klubo ir 2017 metais iš generalinio vadybininko buvo paaukštintas iki krepšinio operacijų vadovo pareigų. Generalinio vadybininko postas tuomet buvo patikėtas A.Karnišovui.

„Nuggets“ krepšinio operacijų sekcijoje darbuojasi ir lietuviai Tomas Balčėtis bei Martynas Pocius, kurių sutartys taip pat pratęstos.

„Man didelė garbė pranešti, jog yra pratęsiamos sutartys su visais pagrindinio biuro darbuotojais, nes mūsų kelionė į šį tašką, kuriame esame, pavyko sunkaus darbo, kantrybės ir pasitikėjimo vieni kitais dėka“, – J.Kroenke teigia savo pranešime.

„Suburti komandą, pretenduojančią į NBA titulą, yra unikalus procesas, ir mūsų kelias Denveryje ne visuomet buvo lygus. Bet Timas, Artūras ir kiti personalo nariai atkakliai dirbo nepaisant jokių iššūkių, ir, tikiuosi, „Nuggets“ sirgaliai regi puikią klubo ateitį, kaip ir mes. Mes neabejojame, kad galime atvežti NBA čempionų žiedus į Denverį“.

Penkis sezonus iš eilės į arktintamąsias nepatekęs „Nuggets“ klubas šiemet kol kas žaidžia rekordiškai sėkmingą sezoną – 38 pergalės, 19 pralaimėjimų ir antroji vieta Vakarų konferencijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius