Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 06

Sužibėjusiam Jonui Valančiūnui – pagyros ir K.Lowry pokštas

„Toronto Raptors“ atsiliko dvidešimčia taškų, tačiau nukovė „Detroit Pistons“ ekipą. Ir visa tai – sėkmingo Jono Valančiūno žaidimo dėka. Treneris Dwane'as Casey pagaliau ketvirtajame kėlinyje žaidimą statė aplink Lietuvos aukštaūgį, o ne leido jam ilsėtis ant suolelio.
Jonas Valančiūnas ir Dwane'as Casey
Jonas Valančiūnas ir Dwane'as Casey / „Scanpix“ nuotr.

Lemiamame ketvirtyje J.Valančiūnas pelnė 11 iš savo 19 taškų, po riešo traumos sugrįžęs Kyle'as Lowry surinko dvigubą dublį ir „Raptors“ sugebėjo sugrįžti.

„Rungtynių pradžioje buvome lėti ir žingsniu atsilikome nuo varžovų. Jie mums gerai tvojo iš pat pradžių, bet mes atsigavome ir laimėjome“, – po rungtynių į žurnalisto klausimą atsakė J.Valančiūnas ir gavo rankšluosčiu per galvą nuo komandos draugo Kyle'o Lowry.

„Dar vienas rezultatyvus perdavimas“, – juokavo žurnalistas.

Lietuvis pabrėžė, kad svarbiausia, jog komanda sugeba galingai finišuoti, ir gyrė į rikiuotę sugrįžusį K.Lowry.

„Jis žaidžia beprotiškai tiek gynyboje, tiek puolime. Artėjant atkrintamosioms kovoms spaudimas tik didėja“, – pridūrė lietuvis.

VIDEO: Jono Valančiūno komentaras po rungtynių

J.Valančiūnas sulaukė pagyrų ir iš trenerio D.Casey: „Gynyboje ir puolime jis dirba puikiai pastarąsias kelias savaites. Man tai labai patinka. Dar geresnis ženklas, kad jis puikiai susižaidžia su Serge'u Ibaka.“

„The Star“ apžvalgininkas Dougas Smithas pastebi, kad vidurio puolėjas visuomet padidina apsukas artėjant atkrintamosioms kovoms.

„Kai NBA pradeda žaidimas lėtėti, sunkėti ir naudojama daugiau fizinės jėgos, solidus gynybinio plano vidurio puolėjas, kuris gali apsaugoti krepšį, tampa labai svarbus komandai“, – pažymi žurnalistas.

NBA naujokas Jakobas Poeltlas dar tikrai nepriaugo iki atkrintamųjų kovų karščio, todėl J.Valančiūno minutės gali tik ilgėti ir jis taps vis svarbesniu komandai.

Praėjusį sezoną jį stabdė traumos ir jis konferencijos finalo serijai su „Cavaliers“ sugrįžo nebe toks vikrus, tačiau šį sezoną jis gali patempti komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius