-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 01

Svečius iš Portlando triuškinęs LeBronas surengė geriausią sezono pasirodymą

Prieš dvi dienas 37-ąjį gimtadienį atšventęs LeBronas Jamesas Naujuosius metus pasitinka demonstruodamas tiesiog fantastišką sportinę formą. Karalius sužaidė rezultatyviausias sezono rungtynes, o puolėjo atstovaujama Los Angeles Lakers (18-19) net 139:106 (43:28, 26:26, 32:23, 38:29) nepasigailėjo „Portland Trail Blazers“ (13-21).
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Jau pirmuoju metimu iš tolimojo nuotolio atsidaręs LeBronas varžovams pasiuntė perspėjamąjį signalą apie jų laukiantį košmarą „Crypto.com“ arenoje Los Andžele.

Naujųjų metų išvakarėse „Lakers“ per pusę pirmojo kėlinio susikrovė saugų 15 taškų pranašumą (25:10) ir užtikrintai kontroliavo rungtynes dėl tiesiog fantastiško puolimo, kurį užkūrė L.Jamesas.

„Lakers“ superžvaigždė jau per pirmą rungtynių dalį susirinko dvigubą dublį (27 taškai ir 10 atkovotų kamuolių), tačiau apsukų nemažino ir po pertraukos, sužaisdamas rezultatyviausias sezono rungtynes.

LeBronas iš viso į oponentų krepšį įmetė net 43 taškus (11/16 dvit., 5/10 trit., 6/9 baud.), sugriebė 14 kamuolių ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus, o visa tai padarė vos per 29 žaidimo minutes.

Vienas geriausių visų laikų krepšininkų tapo ketvirtu vyriausiu žaidėju lygos istorijoje (po Michaelo Jordano, Kareemo Abdul-Jabbaro ir Karlo Malone'o), kuriam per rungtynes pavyko peržengti 40 taškų ir 10 atkovotų kamuolių ribą.

LeBronas ir MJ taip pat yra vieninteliai, kurie per rungtynes surengė bent 35 taškų ir 0 klaidų pasirodymus.

Tai buvo jau septintosios rungtynės paeiliui, kuomet L.Jamesas pelno 30 ir daugiau taškų. Tiesa, „Lakers“ per šią atkarpą vis tiek iškovojo tik dvi pergales ir užima septintą vietą Vakarų konferencijoje.

Pergalingame susitikime Los Andželo klubas pataikė net 19 tritaškių ir juos metė labai solidžiu 46 proc. taiklumu.

„Los Angeles Lakers“: LeBronas Jamesas 43 (14 atk. kam.), Malikas Monkas 18, Carmelo Anthony 16, Russellas Westbrookas 15 (13 atk. kam., 12 rez. perd.), Stanley Johnsonas, Austinas Reavesas ir Talenas Hortonas-Tuckeris po 10.

„Portland Trail Blazers“: Benas McLemore'as 28, Damianas Lillardas 18 (7 rez. perd.), Larry Nance'as Jr. 13 (9 atk. kam.), Normanas Powellas 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius