-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 04 21

Tai gali pakeisti viską: „Bulls“ neteko vieno pagrindinių savo žaidėjų

2-0 serijoje iki keturių pergalių NBA atkrintamosiose varžybose pirmaujančius „Chicago Bulls“ krepšininkus pasiekė nemaloni žinia. Dėl nykščio traumos neribotam laikui iš rikiuotės iškrito Rajonas Rondo, o aikštėje ir vėl pasirodys tragediją šeimoje išgyvenęs Isaiah Thomasas.
Rajonas Rondo ir Isaiah Thomasas
Rajonas Rondo ir Isaiah Thomasas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

R.Rondo traumą patyrė antrose serijos su „Celtics“ rungtynėse, o atlikti tyrimai patvirtino, jog įžaidėjui skilo nykščio kaulas. Operacijos neprireiks, tačiau krepšininkas iš rikiuotės iškrito neribotam laikui.

„Celtics“ šiuo metu serijoje iki keturių pergalių atsilieka rezultatu 0-2, tačiau tai gali būti šansas sušvelninti rezultatą. R.Rondo buvo nepaprastai svarbus „Bulls“ komandos pergalėms, o antrose serijos rungtynėse buvo tik per plauką nuo trigubo dublio.

Negana to, rungtynių ir toliau neketina praleisti sesers žūtį išgyvenęs I.Thomasas. Jis kol kas su komanda nesitreniruoja ir laiką leidžia su artimaisiais, tačiau beveik nėra abejonių, kad žengs ant parketo artėjančios nakties mače Čikagoje.

„Manau, kad ištikus tokiai nelaimei yra labai svarbus laikas su šeima, – teigė Bostono ekipos gynėjas Avery Bradley. – Mes esame lyg jos dalis, todėl kasdien siunčiame Isaiah žinutes, kuriomis bandome jį palaikyti šiuo sunkiu metu. Tikiuosi, kad tai bent šiek tiek padeda.“

„Nuo atkrintamųjų pradžios patyrėme labai nemažai, – guodėsi Marcusas Smartas. – Milžiniška našta slegia Isaiah pečius, tačiau tai veikia ir mus. Tai mūsų brolis, todėl mes taip pat išgyvename.“

Antrose serijos rungtynėse „Celtics“ sunkiai priešinosi įsibėgėjusiems „Bulls“, tačiau be R.Rondo ši serija gali netrukus pasikeisti. Artėjančios nakties rungtynės Bostono ekipai gali būti lemiamos, nes jokia komanda NBA istorijoje dar nesugrįžo iš 0-3 deficito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius