Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 15

„Thunder“ žvaigždžių duetas jau pluša kartu treniruotėse

„Oklahoma City Thunder“ lyderis Russellas Westbrookas suorganizavo dar vieną treniruotę, kurioje sportavo kartu su komandos naujoku Paulu George'u. Abu krepšininkai nori geriau pažinti vienas kitą prieš naujo sezono pradžią.
Paulas George'as
Paulas George'as / „Scanpix“ nuotr.

Krepšininkai sportavo Kalifornijos universiteto (UCLA) krepšinio salėje Los Andžele. Tai buvo pirmoji jų treniruotė kartu, joje dalyvavo ir dar keli „Thunder“ žaidėjai.

R.Westbrookas jau anksčiau sportavo su komandos draugais, tačiau P.George'as dėl atostogų Europoje neturėjo galimybės būti kartu.

Pagal NBA taisykles, komandos vasarą negali organizuoti treniruočių savo žaidėjams, su jais dirbti negali ir komandų treneriai. Prieš prasidedant ikisezoninėms stovykloms, krepšininkai paprastai patys samdosi trenerius, sportuoja individualiai.

Prieš įvykstant „Indiana Pacers“ ir „Oklahoma City Thunder“ komandų mainams, kuriais P.George'as atsidūrė R.Westbrooko komandoje, krepšininkai nebuvo gerai pažįstami. Jie ne kartą varžėsi vienas prieš kitą, abu buvo JAV rinktinėje, tačiau daugiau nebendravo.

ESPN teigimu, po mainų žaidėjai kalbėjosi telefonu, vėliau kelias valandas leido kartu prieš P.George'o oficialų pristatymą Oklahomoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius